Test rapid antigen COVID 19 Beier nazofaringian x 1 test/cutie

Nota produs: 0/5 (0 voturi)

Cantitate

Pret:  27,90 RON

Cuvinte cheie: , , , ,

Testele antigen au ca scop identificarea persoanelor care prezinta infectii active COVID-19 si oferirea posibilitatii de a lua rapid masurile de limitare a transmiterii virusului catre alte persone.

Validate de Comisia Europeana printr-o propunere adoptata la finalul anului 2020, aceste teste se adauga in prezent oportunitatii de vaccinare ca metode de a stopa raspinderea infectiei cu SARS-CoV-2.

Cerinta esentiala pentru un test rapid COVID-19 este de a avea sensibilitate inalta pentru ca acest lucru se traduce prin capacitatea de a depista corect cat mai multe dintre persoanele care au fost infectate.

Test rapid COVID-19 Antigen este un imunocromatografic destinat detectarii directe si calitative a antigenelor nucleocapsidei SARS-CoV-2 in tampon nazofaringian si tampon orofaringian de la persoane care sunt suspectate de COVID-19. Produs recunoscut de Comisia Europeana.

Caracteristici test rapid COVID-19 Beier nazofaringian x 1 test/cutie:

  • Specificitate = 99.70%;
  • Sensibilitate = 96.50%;
  • Acuratete: 98.50%;
  • Tipuri de testari: tampon nazofaringian/ tampon orofaringian;
  • Acest test rapid COVID-19 permite obtinerea unui rezultat in 15 minute;
  • Acest tip de test rapid COVID-19 este destinat uzului profesional (cadre medicale).

Cum folosim in mod corect un test rapid COVID-19?

Te invitam sa urmaresti tutorialul de mai jos, din care vei afla modalitatea de folosire corecta.


Deschide videoclipul

 

COMANDA TEST RAPID ANTIGEN COVID 19 BEIER NAZOFARINGIAN X 1 TEST/CUTIE, ONLINE SI IN RATE. LIVRAM PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

*catenapascupas.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Exista situatii cand acestea pot contine inadvertente. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.