Teste de fertilitate feminina & masculina Barza

Cod Produs: Tf-Barza

Nota produs: 5.00/5 (1 vot)

Stoc epuizat

Cuvinte cheie: , , , , ,

PACHET: Cutia contine 2 teste de fertilitate feminina si 1 test de fertilitate masculina!

 

TESTE DE FERTILITATE FEMININA

Testele de fertilitate feminina Barza sunt teste rapid calitative pentru detectarea in urina a nivelului hormonului FSH, (Hormon de Stimulare Foliculara) in vederea evaluarii functiei ovariene.

Deoarece concentratia hormonului FSH in urina este influentata de o serie de factori, precum ingerarea de apa sau transpiratia, ar trebui sa va testati de cel putin 2 ori. Declinul functiei ovariere este una dintre posibilele cauze ale fertilitatii scazute si daca rezultatul testului este pozitiv, ar trebui sa consultati medicul.

TEST DE FERTILITATE MASCULINA

Testul de fertilitate masculina Barza este un test rapid de determinare calitativa a concentratiei de spermatozoizi din materialul seminal uman, ca un ajutor in vederea stabilirii gradului de fertilitate masculina.

SP 10 este o proteina prezenta doar la nivel testicular si este utilizata ca metoda de analiza, in vederea testarii concentratiei de spermatozoizi. Concentratia proteinei SP 10 este proportionala cu gradul de concentratie a spermatozoizilor din lichidul seminal. Testul este pozitiv cand concentratia de spermatozoizi este mai mare de 15×10(6)/ml.

Cum se utilizeaza Teste de fertilitate feminina/ Teste de fertilitate masculina?
Deschide videoclipul

  • TESTUL DE FERTILITATE FEMININA

Se recomanda folosirea primei urine de dimineata care contine cel mai ridicat nivel de FSH. Urina din timpul zilei va contine niveluri mai scazute ceea ce poate indica rezultat fals negativ.

 

Picuraţi cu pipeta 4 picaturi din urina colectata, in orificiul de testare al casetei.

 

 

 

  • TESTUL DE FERTILITATE MASCULINA

Transferati 0.1ml de sperma, cu ajutorul seringii, in eprubeta cu solutia tampon. Agitati usor eprubeta pentru omogenizarea continutului, apoi lasati-o 2 minute pe o suprafata plana.

 

Desfaceti varful capacului eprubetei si adaugati 2 picaturi in casuta de testare a casetei.

 

 

 

Citeste rezultatul testului de fertilitate Barza

  • TESTUL DE FERTILITATE FEMININA

 

 

 

 

 

 

 

REZULTAT NEGATIV: Functia ovariana este in parametri
Daca pe test apare doar o linie colorata in zona de control (C) sau linia de test (T) este mai deschisa la culoare decat linia de control (C). Acest rezultat indica prezenta FSH in urina la o concentratie sub 25mIU/ml.

 

 

 

 

 

 

 

REZULTAT POZITIV: Functia ovariana este in declin
Daca pe test au aparut 2 linii distincte si linia de test (T) este la fel de colorata ori mai inchisa la culoare decat linia de control (C). Acest rezultat indica prezenta FSH in urina la o concentratie egala sau mai mare de 25mIU/ml. Daca rezultatul testului este pozitiv, este bine sa repetati testarea dupa 5-7 zile, deoarece nivelul de FSH poate varia pe parcursul ciclului menstrual.

 

 

 

 

 

 

 

REZUTAT INVALID: Rezultatul nu este concludent
Daca nu a aparut nici o linie in zona de control (C) sau a aparut doar o linie in zona de testare (T). Repetati testarea cu un nou test.

  • TESTUL DE FERTILITATE MASCULINA

REZULTAT NEGATIV
A aparut doar o linie colorata in zona de control a casetei de testare (C) si nicio linie in zona de testare (T) a casetei. Aceasta indica un rezultat negativ, concentratia de spermatozoizi fiind sub 15×10(6)/ml.

REZULTAT POZITIV
Au aparut doua linii colorate: una in zona de control (C), a doua in zona de testare a casetei (T). Acest lucru indica un rezultat pozitiv, concentratia de spermatozoizi este egala sau mai mare de 15×10(6)/ml.

 

 

 

 

 

 

 

REZULTAT INVALID
Nu a aparut nicio linie sau este vizibila doar o linie in zona de testare (T) a casetei, dar nu in zona de control (C). Repetati testarea cu un nou test caseta. Asigurati-va ca volumul probei de analizat este in cantitate suficienta. Daca problema persista contactati producatorul sau distribuitorul.

 

COMANDA TESTE DE FERTILITATE BARZA, ONLINE SI IN RATE. LIVRAM  PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

*catenapascupas.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Exista situatii cand acestea pot contine inadvertente. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.