Centura abdominala este un dispozitiv ideal pentru calmarea durerilor cronice la nivel abdominal aparute in cazul persoanelor care au suferit o interventie chirurgicala, fiind recomandata si mamelor ca suport postnatal.

Centurile abdominale ajuta la limitarea extinderii herniei abdominale deja existente in jurul fistulei. Centura abdominala intareste muschii abdominali, imbunatateste activitatea de zi cu zi a pacientului si ii ofera acestuia un plus de mobilitate. Are rolul de a reduce riscul de hernie postoperatorie si de a imbunatati confortul pentru persoana care se afla in perioada postoperatorie.

Centura abdominala are un design modern, anatomic si calmeaza durerile cronice din zona lombara. Este usor de aplicat si de purtat, asigurand o compresie uniforma. Dispune de sistem de prindere care asigura o buna fixare a acesteia pe corp.

Centurile abdominale sunt fabricate din materiale de foarte buna calitate, care nu irita pielea si care ii permit acesteia sa respire. In timpul folosirii se recomanda efectuarea exercitiilor de baza pentru reabilitare, purtarea continua fara efectuarea exercitiilor putand duce la slabirea muschilor abdominali. Consultati medicul in privinta necesitatii purtarii centurii abdominale.