Se arata singurul rezultat


Dupa aproximativ noua luni in care abdomenul a fost supus unor conditii extreme, musculatura este cu siguranta slabita, organele interne isi reiau pozitia antomica iar uterul incepe sa se contracte usor pentru a reveni la dimensiunea si forma initiala. Centura dupa nastere este un suport elastic ce asigura o compresie blanda, dar ferma. Este un produs care ajuta la sprijinirea muschilor abdominali dupa nastere si poate fi purtat si ajustat cu usurinta datorita sistemului de prindere. Centurile postnatale se pot purta fara probleme pe sub haine, fiind o prezenta discreta care va ajuta sa reveniti cu incredere la activitatile normale de zi cu zi.

Centura postnatala este un produs care se adreseaza mai ales femeilor care au nascut prin cezariana, deoarece le usureaza considerabil procesul de vindecare. Centura dupa nastere asigura un plus de siguranta si de protectie, fiind confectionata din material de foarte buna calitate, care nu incalzeste si nu irita pielea femeii in timpul folosirii.

Centura postnatala este rezistenta la purtare indelungata, poate fi spalata in apa rece sau calda cu detergent usor. Nu este recomandat sa o spalati la masina si nici sa o uscati ulterior in uscator. Marimea centurii se alege in functie de circumferinta taliei.

Exceptand confortul pe care il asigura, centura postnatala are inclusiv rolul de a preveni aparitia vergeturilor inestetice din zona abdomenului, asigurand persoanei care o poarta o pozitie corecta si mentinerea unui stil de viata activ. Este un produs care diminueaza durerile din regiunea vertebra-lombara si a soldurilor.

Centurile postnatale sunt orteze ideale pentru perioada postoperatorie, in special pentru pacientele care acuza dureri cronice in zona lombosacrala, pentru cele care au suferit deplasari si hernie de disc, fiind potrivite inclusiv in cazul celor cu traumatisme, lombalgii, nevrite, reumatism sau osteocondroza.

Centura postnatala ajuta la calmarea durerilor cronice la nivel abdominal aparute in urma interventiilor chirurgicale. Asigura o compresie uniforma asupra intregii zone, fara a afecta respiratia pacientei.