Se arata singurul rezultat


Oferte lichidare de stoc 

Daca ultima data cand ai fost intr-o locatie Catena Pas cu Pas nu ai reusit sa achizitionezi toate produsele de care aveai nevoie, de data aceasta nu mai trebuie sa faci drum intors: acum poti cumpara toate produsele dorite din magazinul nostru online.

Incepand cu luna aceasta ai acces la produsele aflate pentru ultima data in stoc, fara a mai fi nevoit(a) sa stai la cozi interminabile sau sa alergi dupa ultimul produs ramas pe raft.

Profita de preturile avantajoase pe care le vei gasi aici de fiecare data cand vom avea lichidari de stoc!

Ai nevoie de orteze? De ciorapi medicinali? De instrumentar medical? Toate acestea – alaturi de restul produselor prezente in Catena Pas cu Pas Tehnica Medicala – ar putea fi de azi inainte in aceasta sectiune in care gasesti intotdeauna lichidari de stoc.

Fie ca preferi sa cumperi din locatiile fizice, fie ca mai degraba vrei sa economisesti timp pretios si alegi intotdeauna alternativa online, te vei putea bucura de toate ofertele noastre, atat in locatiile Catena Pas cu Pas, cat si in magazinul online.

Daca alegi sa cumperi produsele dorite din magazinul online, e important sa stii ca poti plasa comanda la orice ora. Asa ca, daca se intampla sa vezi o oferta atractiva intr-un interval in care locatia fizica este inchisa, poti achizitiona produsul care te intereseaza fara sa iti mai faci griji in privinta orei.

Indiferent de bugetul disponibil, lichidarile de stoc te pot ajuta sa gasesti acel produs pe care il cauti de foarte multa vreme si pe care nu l-ai gasit nicaieri sau acel produs pe care ti-l doresti de mult timp si care a avut mereu un pret inaccesibil.

Economiseste, bucura-te de produse care nu prezinta niciun defect si spune-le si prietenilor tai despre lichidarile de stoc de la Catena Pas cu Pas!

In cazul in care produsul dorit nu mai e disponibil, nu uita ca ai intotdeauna la dispozitie si optiunea search din site.

Promotiile sunt valabile in limita stocului disponibil, iar produsele comercializate in aceasta sectiune beneficiaza de aceeasi garantie ca si restul produselor din farmaciile Catena.

Posibilitate de plata online IN RATE si livrarea produsului FARA TAXE DE TRANSPORT in orice farmacie CATENA.