Uniforme medicale si incaltaminte ortopedica vezi ultimele produse adaugate


Pe www.catenapascupas.ro si in magazinele Catena Pas cu Pas gasiti uniforme si costume medicale pentru femei si barbati (pantaloni si bluze) albe sau colorate, halate medicale cu maneca scurta ori maneca lunga pentru perioada rece.

Halatele chirurgicale sunt disponibile in varianta standard sau in varianta halate chirurgicale reutilizabile care pot fi folosite in conditii de siguranta si de cateva zeci de ori (max. 150 de utilizari).

Pentru personalul medical, vizitatorii din unitatile spitalicesti, cabinete private gasiti articole de unica folosinta si consumabile precum manusi din bumbac cu 2 ori 3 fire, masti chirurgicale de unica folosinta, bonete, acoperitori de incaltaminte – protectori de unica folosinta.

Incaltamintea ortopedica se adreseaza atat cadrelor medicale si personalului auxiliar, farmacistilor, dar si persoanelor care petrec foarte mult timp in picioare, celor care calatoresc si parcurg distante lungi, sufera de afectiuni ale piciorului (hallux valgus – monturi, picior diabetic).

Sunt produse de calitate care asigura confort sau care se folosesc in perioadele de recuperare, spre exemplu in urma unei interventii chirurgicale la nivelul membrului inferior, puteti opta pentru o pereche de ghete ortopedice pentru recuperare deoarece sunt extrem de usoare, permit reglajul si incaltarea chiar si atunci cand piciorul este bandajat.

In functie de modelul ales incaltamintea ortopedica poate fi cusuta sau fabricata prin injectare directa.

Daca aveti dificultati in alegerea unui anume model de papuc/sabot/sanda ortopedica, intrebati personalul Catena Pas cu Pas. Pentru comenzi imbracaminte si incaltaminte medicala nu uitati sa ne precizati marimea dorita.

Vezi si incaltaminte ortopedica copii