Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802

Glucometre

Descopera gama noastra de Glucometre, ace si teste de masurare a glicemiei, ✓ Produse ideale pentru monitarea zilnica a glicemiei la tine acasa!

✓ Masori rapid nivelul de glucoza din sange si controlezi valorile din timp!

Nu uitati ca nivelurile glicemiei pot fi influentate de:

- sedentarism;

- stres;

- diverse modificari la nivel hormonal (in cazul femeilor - in timpul menstruatiei);

- inclusiv de reactiile adverse ale unor medicamente;

- o alimentatie prea bogata in carbohidrati.

Monitorizarea si tinerea sub control a glicemiei reprezinta un pas important in preventia complicatiilor cauzate de diabet, asa cum sunt piciorul diabetic, neuropatia diabetica (leziuni ale nervilor), bolile arteriale la persoanele cu diabet.

Pentru a putea masura nivelul de glicemie acasa, vei avea nevoie de mai multe produse. Comanda Online sau in Magazinele Catena Pas cu Pas: glucometru; ace si teste de masurare a glicemiei.

Monitorizeaza glicemia la tine acasa cu ajutorul unui glucometru Catena Pas cu Pas! Cititi cu atentie instructiunile de utilizare a glucometrului achizitionat si urmati indicatiile medicilor specialisti! La Catena Pas cu Pas ai la dispozitie teste glicemie, ace glucometru si glucometre la preturi avantajoase.

Articolele 1-20 din 53

Setati descendent
Pagina
produse pe pagină