Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802

Orteze hernie inghinala

Modelele de orteze pentru hernie inghinala disponibile in magazinul online Catena Pas Cu Pas le sunt destinate persoanelor carora medicul le-a recomandat purtarea unui asemenea dispozitiv fie pentru a putea reduce hernia inghinala, fie pentru perioada postoperatorie.

In general, in cazul perioadei postoperatorii este recomandata achizitionarea unei centuri hernie atat pentru a proteja operatia, cat si pentru a preveni aparitia herniei din nou.

Gama de centuri hernie din magazinul online Catena Pas Cu Pas este formata din produse care, datorita formei anatomice si materialelor de calitate din care sunt confectionate, iti vor oferi siguranta si un confort considerabil pe toata durata utilizarii.

De ce sa alegi Catena Pas cu Pas?

Punem accent pe calitate, inovatie, eficacitate si nu in ultimul rand pe siguranta utilizatorilor. Alegem marci si produse de incredere, oferind o experienta de cumparaturi usoara si convenabila. In plus, iti livram comanda rapid la domiciliu si chiar in cea mai apropiata farmacie Catena

5 produse

Setati descendent
produse pe pagină