Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802

Branturi personalizate

Branturile personalizate sau talonetele personalizate sunt recomandate de medicul specialist pentru corectarea sau tratarea unor probleme de statica a piciorului (precum picior scobit, bataturi, picior plat, sindromul Morton sau exostoza calcaneana).

De asemenea, utilizarea de sustinatori plantari le poate fi utila si persoanelor care vor sa investeasca mai mult in confortul propriu sau celor care, pe fondul meseriei pe care o practica, sunt nevoite sa petreaca mult timp in picioare (asistente, infirmiere etc.).

Medicul mai poate recomanda achizitionarea unor sustinatori plantari si in timpul sarcinii, deoarece contribuie la imbunatatirea circulatiei sangelui si la reducerea tensiunii pe care o exercita greutatea suplimentara asupra coloanei.

Va recomandam sa cititi articolul Talonete ortopedice personalizate - beneficii si utilizari, care contine informatii complete si pe intelesul tuturor referitoare la acest tip de sustinatori plantari.

Previn afectiunile ortopedice si ofera confort in timpul mersului - sustinatorii plantari personalizati 100%

Unde imi pot face amprentarea plantara/ scanarea talpii in vederea confectionarii talonetelor personalizate?

Procedura de amprentare plantara computerizata se realizeaza GRATUIT  la achizitia unei perechi de sustinatori plantari/ talonete ortopedice personalizate – cu programare prealabila, la Centrele de diagnosticare a talpii Catena Pas cu Pas – Tehnica Medicala din:

BRASOV:

Str. Branduselor, nr. 74

BUCURESTI:

Stefan cel Mare, nr. 48, Sector 2

Calea Crangasi, nr. 14, bl. 40, Sector 6

Stirbei Voda, nr. 17, Sector 1

B-dul Ion Mihalache, nr. 193, Sector 1

Amprentarea este GRATUITA.

Se achita doar contravaloarea sustinatorilor plantari. Produsele  sunt cu titlul de prezentare. NU se pot comanda online si livra prin curier deoarece implica vizita intr-una dintre locatiile de mai sus pentru procedura de amprentare. In urma amprentarii, un tehnician ortoped va confectiona talonetele 100% personalizate pentru dumneavoastra.

6 produse

Setati descendent
produse pe pagină