Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802

Inaltator WC

Un inaltator WC este un dispozitiv medical recomandat persoanelor care au suferit traume sau interventii chirurgicale la articulatia soldului si/sau genunchiului, precum si celor care poarta proteza de sold si nu se pot aseza pe un vas de toaleta cu inaltime normala. Utilizarea unui inaltator WC este recomandata si persoanelor in varsta, cu dificultati de deplasare, probleme de echilibru sau cu mobilitate redusa, usurandu-le mult asezarea si ridicarea.

Avantajul unui inaltator pentru WC este acela ca se poate monta pe orice vas de forma si dimensiune uzuala. De asemenea, prinderea este sigura datorita clapelor de fixare.

Oferta de inaltator WC Catena Pas cu Pas - Magazin Online de Tehnica Medicala raspunde in totalitate nevoilor pacientilor cu interventii chirurgicale recente sau alte afectiuni, fiind disponibila in diverse dimensiuni (posibilitate de inaltare de 10, 12 sau 14 cm). Specialistul Catena Pas cu Pas va recomanda sa alegeti inaltimea unui inaltator WC tinand cont de inaltimea utilizatorului, pentru a raspunde nevoilor acestuia. Pentru informatii complete privind modelele noastre de inaltator WC, precum si pentru indrumare privind alegerea unui inaltator WC potrivit, specialistii nostri va stau la dispozitie cu cele mai bune sfaturi si sugestii.

De ce sa alegi Catena Pas cu Pas?

Punem accent pe calitate, inovatie, eficacitate si nu in ultimul rand pe siguranta utilizatorilor. Alegem marci si produse de incredere, oferind o experienta de cumparaturi usoara si convenabila. In plus, iti livram comanda rapid la domiciliu si chiar in cea mai apropiata farmacie Catena!

14 produse

Setati descendent
produse pe pagină