Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802

Scutece pentru adulti

Descopera gama noastra de Scutece pentru adulti, fiind cea mai buna solutie atunci cand vine vorba de abordarea incontinentei urinare.

✓ Pentru siguranta, confort si Zero stres!

Cel mai mare avantaj al folosirii scutecelor pentru adulti este confortul si siguranta pe care le va oferi adultilor care se confrunta cu incontinenta urinara, favorizand chiar si starea de spirit si oferind mai multa liniste sufleteasca si incredere in activitatile zilnice.

Scutece pentru adulti - diferite marimi si modele de scutece pentru persoanele care se confrunta cu incontinenta urinara si fecala, medie ori severa.

Indiferent ca optati pentru scutece de adulti clasice ori scutece de adulti tip chilot, aceastea sunt usor de aplicat, atat din pozitie verticala, cat si orizontala - in cazul pacientilor imobilizati la pat sau cu deficiente locomotorii.

Scutecele pentru adulti retin fluidele corporale si neutralizeaza mirosurile neplacute.

Inainte de a efectua o comanda de scutece pentru adulti, masurati cu atentie circumferinta taliei/ soldurilor pentru a va asigura ca alegeti marimea potrivita.

Daca aveti nevoie de indrumare - puteti contacta personalul Catena Pas cu Pas - Magazin Online de Tehnica Medicala la 0374.336.802. De asemenea, produsele tip scutece adulti sunt disponibile in diferite grade de absorbtie in functie de severitatea incontinentei. Verificati numarul de picaturi inscriptionat pe produsul scutece adulti.

Articolele 1-20 din 56

Setati descendent
Pagina
produse pe pagină