Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802

Saltele ortopedice si antiescara

Saltele ortopedice si antiescara sunt confectionate din materiale de buna calitate care sa le ofere utilizatorilor un maxim de confort. Varianta saltelelor antiescara se recomanda pacientilor imobilizati la pat deoarece ajuta la prevenirea leziunilor provocate de presiunea exercitata asupra pielii, cat si la vindecarea mai rapida in cazul leziunilor deja aparute. Saltelele antiescara cu aer vin la pachet cu un compresor (pompa de presiune), iar principiul de functionare este pe cat de simplu, pe atat de util: practic, aerul este introdus alternativ in celulele saltelei ceea ce duce la schimbarea punctelor de sprijin ale corpului pe saltea la anumite intervale de timp. Prin asta se impiedica frecarea aceleiasi zone din corp de saltea si implicit, aparitia ranilor. Contacteaza specialistii Catena Pas cu Pas pentru cele mai bune alegeri in materie de saltele antiescara si saltele ortopedice. 

De ce sa alegi Catena Pas cu Pas?

Punem accent pe calitate, inovatie, eficacitate si nu in ultimul rand pe siguranta utilizatorilor. Alegem marci si produse de incredere, oferind o experienta de cumparaturi usoara si convenabila. In plus, iti livram comanda rapid la domiciliu si chiar in cea mai apropiata farmacie Catena!

8 produse

Setati descendent
produse pe pagină