Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802

Scaune cu rotile

Descopera gama noastra de Scaune cu rotile pentru adulti, compacte si rezistente! Vezi si gama noastra de dispozitive de mers pentru copii aici: Dispozitive pentru mers - Catena Pas cu Pas.

Utilizarea scaunelor cu rotile nu se limiteaza doar la spitale sau centre speciale. Ele pot fi folosite si acasa sau in spatii exterioare.  Fotoliile rulante sau scaunele cu rotile (asa cum sunt numite in general) au diverse caracteristici tehnice care trebuie luate in considerare inainte de achizitie. Motiv pentru care dispozitivele din oferta noastra raspund nevoilor utilizatorilor.

  • In primul rand exista varianta manuala (mai economica) sau electrica.
  • Apoi, un scaun cu rotile poate fi pliabil, rabatabil, cu roti de diferite dimensiuni, cu spatar mai mult sau putin inalt, prevazut cu diferite accesorii ajutatoare, spre exemplu - fotoliu rulant, scaun cu rotile cu vas de toaleta.

✓ Pentru o deplasare sigura in interiorul casei sau in spatii exterioare.

Indiferent de tipul de scaun cu rotile pentru care optati, scopul acestuia este sa imbunatateasca mobilitatea persoanelor cu handicap locomotor permanent sau temporar, crescandu-le in mod substantial calitatea vietii.

Comanda Online sau in Magazinele Catena Pas cu Pas, scaune cu rotile (fotolii rulante)

La Catena Pas cu Pas gasiti scaune cu rotile, special concepute pentru acele persoane cu mobilitate redusa sau cu deficiente locomotorii severe. Gasiti in aceasta categorie scaune cu rotile Catena Pas cu Pas, precum: scaun cu rotile pliabil, scaun cu rotile cu vas de toaleta, scaun cu rotile electric.

Cele mai bune scaune cu rotile sunt cele care se adapteaza cel mai bine nevoilor utilizatorului. La Catena Pas cu Pas gasiti o cama diversificata de fotolii rulante. De la fotoliu rulant clasic, cu antrenare manuala, de interior si exterior, la scaune cu rotile pliabile, cu subansamble detasabile, dotate cu comoda de toaleta ce se poate scoate pentru a permite o curatare completa.

De ce sa alegei Catena Pas cu Pas?

Punem accent pe calitate, inovatie, eficacitate si nu in ultimul rand pe siguranta utilizatorilor. Alegem marci si produse de incredere, oferind o experienta de cumparaturi usoara si convenabila. In plus, iti livram comanda rapid la domiciliu si chiar in cea mai apropiata farmacie Catena!

Articolele 1-20 din 32

Setati descendent
Pagina
produse pe pagină