Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802

Cadre de mers

Descopera gama noastra de Cadre de mers ortopedice, in functie de nevoile utilizatorului! Vezi si gama noastra de dispozitive de mers pentru copii aici: Dispozitive pentru mers – Catena Pas cu Pas. Cadrul de mers permite pacientului un control eficient al felului in care este distribuita greutatea corporala, datorita folosirii bratelor si a scaderii presiunii exercitate asupra membrelor inferioare.

✓ Pentru o deplasare sigura, plimbari scurte si placute!

Cadrul de mers ortopedic este un dispozitiv ajutator pentru mers, extrem de util pacientilor aflati in perioade de recuperare medicala, precum si persoanelor cu varsta inaintata, care au probleme de echilibru si care nu se pot sustine singuri in timpul mersului.

Comanda Online sau in Magazinele Catena Pas cu Pas, cadre de mers ortopedice

Cadrele de mers disponibile in magazinele Catena Pas cu Pas pot fi: rolator cu 4 roti; cadru de mers cu roti frontale; cadru de mers cu suport sedere; cadru de mers fix; cadru de mers pliabil; cadru de mers ajustabil pe inaltime.

Alegeti cadre de mers (ortopedice) in functie de nevoile utilizatorului. Spre exemplu, in cazul unei persoane cu un grad scazut de mobilitate, este indicat un cadru de mers ajutator cu roti frontale care permite inaintarea prin impingere, fara sa necesite ridicare si un efort suplimentar prin urmare. Indiferent de modelele pentru care optati, cadrele ortopedice din oferta Catena Pas cu Pas sunt realizate din materiale rezistente si asigura suportul necesar pacientilor cu dificultati la deplasare, favorizand mentinerea si recuperarea progresiva a mersului in faza de reabilitare posttraumatica sau in perioada postoperatorie. Printre cadrele de mers cu roti, dedicate varstnicilor, exista variante de cadre de mers si rolatoare cu scaun, tavita si cosulet pentru mici cumparaturi, ideale pentru persoanele care doresc sa aiba, in continuare, o viata activa. Alege dintr-o gama variata de cadre de mers Catena Pas cu Pas!

De ce sa alegei Catena Pas cu Pas?

Punem accent pe calitate, inovatie, eficacitate si nu in ultimul rand pe siguranta utilizatorilor. Alegem marci si produse de incredere, oferind o experienta de cumparaturi usoara si convenabila. In plus, iti livram comanda rapid la domiciliu si chiar in cea mai apropiata farmacie Catena!

Articolele 1-20 din 35

Setati descendent
Pagina
produse pe pagină