Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802

Dispozitive pentru exercitii

Dispozitivele pentru efectuarea exercitiilor sunt indicate persoanelor care nu acuza probleme de sanatate si care doresc mentinerea unui tonus muscular bun, precum si pacientilor care se afla in recuperare si au nevoie sa isi recapete mobilitatea articulatiilor. Pentru a practica sportul in siguranta dar si pentru o recuperare corecta din punct de vedere medical, la Catena Pas cu Pas am pregatit o gama de accesorii si dispozitive pentru antrenament indicate in special persoanelor care vor sa se antreneze acasa. Practicarea sportului fara a fi nevoie sa iesiti afara a devenit o varianta tot mai aleasa de romani si din acest motiv, am decis sa va ajutam sa va antrenati intr-un mod sigur, fara a fi nevoie sa cheltuiti prea multi bani pe aparatura sofisticata. Astfel, in aceasta categorie gasiti urmatoarele accesorii pentru antrenament:

Mingiile pentru exercitiu sunt recomandate pentru terapia mainii, reabilitare si imbunatatirea mobilitatii la nivelul degetelor, mainilor si a incheieturii. Mingiutele ortopedice pentru masaj si exercitii au trei grade de rezistenta, slab, mediu si ridicat. Sunt de ajutor in tratamentul artritei, in reeducarea musculaturii si sporirea mobilitatii mainii.

Pedalierele sunt utilizate pentru recuperarea mersului, tonifierea musculaturii si redobandirea mobilitatii articulatiilor afectate.  pedalierul ortopedic permite executarea unor miscari ce contribuie la recuperarea, intretinerea si tonifierea musculaturii. Acesta permite, cu ajutorul unui surub de reglaj, ca efortul depus sa fie dozat direct proportional cu capacitatea de efort a pacientului.

Scripetele pentru exercitii este un dizpozitiv conceput anume pentru a mentine mobilitatea bratelor si pentru a intari musculatura.

Benzi fitness sau benzi pentru exercitii sunt disponibile in patru grade de rezistenta (usor, mediu, forte, extra forte), utilizate la scara larga in salile de sport pentru exercitii de tonifiere si stretching si utile in perioadele de recuperare postoperatorie.

Benzi kinesiologice sunt ideale pentru calmarea durerilor musculare si articulare, recomandate pentru activitati sportive, activitati in timpul liber si tratament medical.

De ce sa alegi Catena Pas cu Pas?

Punem accent pe calitate, inovatie, eficacitate si nu in ultimul rand pe siguranta utilizatorilor. Alegem marci si produse de incredere, oferind o experienta de cumparaturi usoara si convenabila. In plus, iti livram comanda rapid la domiciliu si chiar in cea mai apropiata farmacie Catena!

Articolele 1-20 din 21

Setati descendent
Pagina
produse pe pagină