Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802

Dispozitive ajutatoare pentru mers

Descopera o gama variata de dispozitive ajutatoare pentru mers online si in magazinele Catena Pas cu Pas!

La Catena Pas cu Pas ai la dispozitie o gama diverisificata de dispozitive pentru mers ajutatoare, realizate din materiale de calitate, ideale celor care au nevoie de suport si sprijin in miscare.

Produsele si dispozitivele ajutatoare pentru mers sunt dedicate: persoanelor cu probleme locomotorii, varstnicilor,celor care in urma unor accidente au nevoie de ajutor in deplasare pentru o anumita perioada de timp.

In cazul unor fracturi la nivelul piciorului medicul va interzice sa mai calcati pe membrul care a fost afectat, iar utilizarea carjelor devine obligatorie.

Comanda Online sau in Magazinele Catena Pas cu Pas dispozitive de mers: scaune cu rotile; cadre de mers; carje; bastoane ortopedice; scutere electrice; fotolii rulante electrice; accesorii si piese de schimb.

Dispozitivele medicale pentru mers comercializate de Catena Pas cu Pas – Tehnica Medicala se pot achizitiona in rate, online sau direct din magazinele fizice existente in Bucuresti si Brasov si in colturile Pas cu Pas din farmaciile Catena – gasiti aici punctele de vanzare disponibile. La Catena Pas cu Pas ai la dispozitie si o serie de dispozitive de mers pentru copii. Te invitam sa descoperi oferta de produse in categoria Produse pentru copii, la sectiunea Dispozitive pentru mers.

Dispozitivele ajutatoare pentru mers au rolul de a spriji si sustine persoanele cu probleme locomotorii si in timpul procesului de reabilitare. Aceste dispozitive pentru mers se pot achizitiona in functie de necesitate si la indicatiile medicului specialist, oferind libertate si independenta in miscare utilizatorului.

De ce sa alegi Catena Pas cu Pas?

Punem accent pe calitate, inovatie, eficacitate si nu in ultimul rand pe siguranta utilizatorilor. Alegem marci si produse de incredere, oferind o experienta de cumparaturi usoara si convenabila. In plus, iti livram comanda rapid la domiciliu si chiar in cea mai apropiata farmacie Catena!

Articolele 1-20 din 175

Setati descendent
produse pe pagină