Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802

Orteze toracice

Ortezele toracice sunt dispozitive medicale create special pentru a oferi compresie si suport toracelui. Medicii specialisti recomanda, de obicei, achizitionarea unei orteze toracice in cazul durerilor sau leziunilor toraco-dorsale, fracturilor costale sau pentru reabilitarea respiratorie.

In plus, purtarea unei orteze toracice ajuta la intensificarea circulatiei sangelui si poate impiedica deformarea coloanei. De asemenea, folosirea unei orteze toracice este utila si pentru corectarea unei posturi incorecte a coloanei toracale, care, pe termen lung, poate duce la aparitia unei game variate de boli specifice.

Achizitia unei orteze toracice poate preveni, asadar, inclusiv dezvoltarea unor boli asociate cu existenta unei posturi incorecte, precum insuficienta sistemului respirator, cardiovascular sau digestiv.

De ce sa alegi Catena Pas cu Pas?

Punem accent pe calitate, inovatie, eficacitate si nu in ultimul rand pe siguranta utilizatorilor. Alegem marci si produse de incredere, oferind o experienta de cumparaturi usoara si convenabila. In plus, iti livram comanda rapid la domiciliu si chiar in cea mai apropiata farmacie Catena!

5 produse

Setati descendent
produse pe pagină