Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802

Alege sa-ti ridici coletul din cea mai apropiata farmacie Catena si beneficiezi de transport gratuit!

Adauga produsele preferate in cos, urmeaza pasii de finalizare comanda si alege ca modalitate de livrare: Livrare in Catena. 

Selecteaza cea mai apropiata farmacie Catena din care doresti sa-ti ridici coletul si beneficiezi de transport gratuit! Noi te vom anunta cand coletul tau a ajuns in farmacia selectata de tine!

Majoritatea produselor comercializate pe Catena Pas cu Pas – Tehnica Medicala permit livrarea/ ridicarea GRATUITA din farmacie.  Anumite produse cu stoc limitat sau produse care fac obiectul unor campanii promotionale se livreaza EXCLUSIV prin serviciul de curierat, contra cost. Inainte de finalizarea comenzii, clientul poate vedea daca produsul/ produsele dorite se poate/ pot ridica din farmacie sau se livreaza exclusiv prin curier.

Comenzile online plasate pe site-ul catenapascupas.ro si comenzile telefonice inregistrate in call center-ul nostru la telefon: 0374.336.802 se pot ridica GRATUIT din orice farmacie Catena, fara taxe de transport!