Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802

Orteze coloana vertebrala copii

Si copiii pot avea probleme cu coloana vertebrala, de aceea gasiti in gama noastra o varietate de modele de orteze ortopedice pentru coloana vertebrala, menite sa previna afectiunile osoase. Aceste dispozitive medicale pentru copii, pot ajuta la rezolvarea diferitor probleme, in functie de recomandarile medicului. Fie ca optati pentru o orteza rigida pentru indreptarea spatelui sau pentru corsetul ortopedic, aceste produse sunt fabricate special pentru copii.

Corsetul ortopedic toraco-lombo-sacral pentru copii este recomandat pentru lombalgii si post interventii chirurgicale.

Orteza medicala este indicata si in caz de hernie de disc si pentru sustinerea coloanei dorso-lombare in caz de cifoza si scolioza toracolombosacrala.

De ce sa alegi Catena Pas cu Pas?

Punem accent pe calitate, inovatie, eficacitate si nu in ultimul rand pe siguranta utilizatorilor. Alegem marci si produse de incredere, oferind o experienta de cumparaturi usoara si convenabila. In plus, iti livram comanda rapid la domiciliu si chiar in cea mai apropiata farmacie Catena!

3 produse

Setati descendent
produse pe pagină