Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802

Sprijin pe antebrat

Carjele cu sprijin pe antebrat sunt dispozitive pentru mers, care asigura pacientului o deplasare independenta. Sunt executate din material de calitate superioara si sunt utile unei game largi de utilizatori. Acestea au un design modern, ceea ce le asigura un aspect placut, fiind in acelasi timp practice, sigure si confortabile. Acest model de carja poate fi folosita vreme indelungata, manerul fiind realizat in asa fel incat sa previna bataturile si iritatiile care pot aparea in timpul utilizarii de catre pacient. Este usor de intretinut si se curata fara dificultate. Carjele cu sprijin pe antebrat pot fi reglate pe inaltime, sunt solide si dispun de finisaje superioare. Sunt recomandate persoanelor cu probleme de echilibru si celor care au suferit traume sau interventii chirurgicale la unul dintre membrele inferioare. In partea inferioara, carja cu sprijin pe antebrat dispune de un tampon confectionat din cauciuc sintetic, care are rolul de a reduce zgomotul la contactul cu solul si de a asigura aderenta in timpul mersului.

De ce sa alegi Catena Pas cu Pas?

Punem accent pe calitate, inovatie, eficacitate si nu in ultimul rand pe siguranta utilizatorilor. Alegem marci si produse de incredere, oferind o experienta de cumparaturi usoara si convenabila. In plus, iti livram comanda rapid la domiciliu si chiar in cea mai apropiata farmacie Catena!

Articolele 1-20 din 40

Setati descendent
Pagina
produse pe pagină