Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802

Pulsoximetre

Un pulsoximetru este un dispozitiv digital portabil, asemenea unui tensiometru, dar care are rolul de a masura pulsul si oxigenul transportat de catre hemoglobina in interiorul vaselor de sange.

Asadar, un pulsoximetru digital le este util persoanelor care sufera de insuficienta cardiaca, boli pulmonare obstructive cronice si care au nevoie sa isi monitorizeze saturatia de oxigen din sange.

Un pulsoximetru pentru deget este un produs pe care sa te poti baza in orice context si care sa nu iti furnizeze date eronate; tocmai aceasta este promisiunea gamei de pulsoximetre Catena Pas cu Pas. In plus, oferta noastra de pulsoximetre este compusa din produse cu preturi accesibile si foarte corecte.

Urmareste nivelul de oxigen din sange, rapid, simplu, fara disconfort cu ajutorul unui pulsoximetru. Aparatul este mic, portabil, non-invaziv, poate fi luat oriunde fara sa ocupe mult spatiu. Util atat persoanelor cu afectiuni medicale, cat si sportivilor care depun un efort fizic considerabil. Utilizat initial in unitatile medicale, pulsoximetru este intrebuintat astazi si pentru evaluarea capacitatii la efort in timpul antrenamentelor.

Catena Pas cu Pas iti pune la dispozitie o gama variata de pulsoximetre de precizie maxima, foarte usor de folosit si cu o durata de viata considerabila. Descopera toate modelele de pulsoximetre, iar daca ai nevoie de informatii suplimentare, nu ezita sa ne contactezi!

8 produse

Setati descendent
produse pe pagină