Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802

Orteze deget

Medicul specialist poate recomanda purtarea unei orteze deget atat pentru stabilizarea si imobilizare articulatiilor, cat si in cazul entorselor, luxatiilor sau fracturilor la nivelul policelui. De asemenea, purtarea unei orteze pentru deget este recomandata si pentru posturarea mainii in cazul tenosinovitei, pentru persoanele care au sindromul de tunel carpian, pentru pacientii care au ramas cu diverse sechele post-AVC, precum si in perioada de recuperare care urmeaza dupa o operatie.

Asadar, daca medicul specialist ti-a recomandat purtarea si achizionarea unei orteze deget este bine sa tii cont de indicatia acestuia si sa analizezi produsele disponibile in magazinele de specialitate.

Gama de orteze pentru deget din catalogul Catena Pas Cu Pas are la baza doar materiale de calitate, rezistente la abraziune, care nu absorb apa, nu irita pielea si ofera un confort considerabil pe tot parcursul utilizarii.

De ce sa alegi Catena Pas cu Pas?

Punem accent pe calitate, inovatie, eficacitate si nu in ultimul rand pe siguranta utilizatorilor. Alegem marci si produse de incredere, oferind o experienta de cumparaturi usoara si convenabila. In plus, iti livram comanda rapid la domiciliu si chiar in cea mai apropiata farmacie Catena

15 produse

Setati descendent
produse pe pagină