Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802

Dispozitive pentru mers

Stim cat de important este confortul si siguranta copilului dumneavoastra in orice situatie, de aceea, Catena PasCuPas va pune la dispozitie o gama de produse care include: carje, scaune cu rotile sau fotolii rulante pentru copii. Dispozitivele de mers sunt de inalta calitate, gandite in conformitate cu nevoile copilului dumneavoastra, dar si in asa fel incat utilizarea lor sa fie cat mai facila. Acestea sunt fabricate din materiale rezistente pentru a maximiza durata folosirii lor. Dispozitivele de mers sunt facute sa fie confortabile pentru copil, usor de utilizat pentru adult, deosebit de rezistente si sigure, scaunele atenuand socurile si rularea pe suprafetele neregulate.

De ce sa alegi Catena Pas cu Pas?

Punem accent pe calitate, inovatie, eficacitate si nu in ultimul rand pe siguranta utilizatorilor. Alegem marci si produse de incredere, oferind o experienta de cumparaturi usoara si convenabila. In plus, iti livram comanda rapid la domiciliu si chiar in cea mai apropiata farmacie Catena!

7 produse

Setati descendent
produse pe pagină