Termeni si conditii

Designul si continutul prezentului site apartin in exclusivitate Societatii MED-SERV UNITED S.R.L. si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala.

Societatea MED-SERV UNITED S.R.L.,cu sediul social in Bucuresti, Bdul Unirii nr.15, bl.3, sc.2, et. 6-7, ap. 48 (duplex), Sector 4, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/28632/1994, avand CUI 7005439, atribut fiscal RO, capital social 165.173.484 RON este societatea care comercializeaza produsele in cadrul magazinului online existent pe site-ul www.catenapascupas.ro.

I. DEFINITII

Termenii “site”, “acest site” si “site-ul” folositi in acest document se refera la site-ul www.catenapascupas.ro.

Vizitator – orice persoana care acceseaza site-ul www.catenapascupas.ro, indiferent de motiv.

Utilizator – persoana fizica care are sau obtine acces la continut, prin mijloacele de comunicare puse la dispozitie de catre MED-SERV UNITED S.R.L. (electronic) sau in baza unui acord de utilizare existent intre MED-SERV UNITED S.R.L. si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui cont.

Client – persoana fizica care are calitatea de utilizator al site-ului www.catenapascupas.ro si care a plasat cel putin o comanda pe acest site.

Vanzator – Societatea MED-SERV UNITED S.R.L., cu sediul social in Bucuresti, Bdul Unirii nr.15, bl.3, sc.2, et. 6-7, ap. 48 (duplex), Sector 4, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/28632/1994, avand CUI RO7005439;

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Med-Serv United S.R.L. si client, prin care acesta transmite Societatii Med-Serv United S.R.L. intentia sa de a achizitiona produse prin intermediul site-ului www.catenapascupas.ro.

Precomanda – inseamna ca produsul nu este disponibil in stocul MED-SERV UNITED S.R.L. Daca se inregistreaza  o comanda pentru un Produs care apare cu eticheta “Precomanda”, veti fi contactat de catre un consultant din partea MED-SERV UNITED S.R.L. in vederea comunicarii disponibilitatii Produsului si a termenului de livrare aferent.

Cont – sectiune din Site care poate fi accesata printr-o adresa de e-mail si o parola ce permit Vizitatorului – Utilizatorului/Clientului transmiterea unei Comenzi si accesarea istoriculului Clientului: Comenzi, adrese de facturare, adrese de livrare, nume, prenume,  adresa de e-mail, parola de acces.

Produse – orice Bun/ Serviciu mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Clientului;

Contract la distanta – orice contract incheiat intre profesionist si consumator in cadrul unui sistem de vanzari sau de prestare de servicii la distanta organizat, fara prezenta fizica simultana a profesionistului si a consumatorului, cu utilizarea exclusiva a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanta, pana la si inclusiv in momentul in care este incheiat contractul.

Continut – prin „continut” intelegem:

  • toate informatiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
  • continutul oricarui e-mail trimis utilizatorilor sau clientilor sai de catre MED-SERV UNITED S.R.L. prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
  • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de MED-SERV UNITED S.R.L. prin Catena Pas cu Pas intr-o anumita perioada.

Drepturi de proprietate intelectuala – toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.

Date cu caracter personal – informatiile pe care le colectam de la dumneavoastra, pe baza carora puteti fi identificat. Acestea pot include numele dumneavoastra, adresa, numarul de telefon (inclusiv numarul de mobil), pseudonimul, adresa de e-mail, varsta, sexul si starea civila, dar mai pot include si alte informatii, cum ar fi obiceiuri si preferinte la cumparaturi.

II. ACCEPTAREA “TERMENILOR SI CONDITIILOR”

Inainte de a viziona acest site, va rugam sa cititi cu atentie precizarile urmatoare. Ele stabilesc termenii si conditiile utilizarii de catre dumneavoastra a tuturor materialelor care alcatuiesc prezentul site. Accesarea site-ului si folosirea aplicatiilor sale presupun acceptarea tuturor Termenilor si Conditiilor publicate.

MED-SERV UNITED S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul prezentului site. In aceasta situatie, MED-SERV UNITED S.R.L. va instiinta utilizatorii prin afisarea schimbarilor pe o pagina ce va aparea in momentul accesarii site-ului. Folosirea in continuare a site-ului de catre utilizator constituie un raspuns afirmativ de acceptare a modificarilor aduse prezentului contract.

III. RELATIA CONTRACTUALA

Prin lansarea unei comenzi online pe site-ul www.catenapascupas.ro, la adresa de e-mail contact@catenapascupas.ro  si/sau telefonice  la numerele de telefon afisate pe site, in pagina Magazinele Noastre sau in pagina de produs, Utilizatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonica, prin intermediul e-mail-ului sau online) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

Validarea si trimiterea Comenzii atrage dupa sine acceptarea implicita a Termenilor si Conditiilor prezente.

Notificarea primita de catre Utilizator, dupa efectuarea Comenzii are rol informativ, nu reprezinta acceptarea Comenzii . Notificarea se poate face electronic (e-mail) sau telefonic. Contractul (la distanta) este valid si intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator.

Vanzatorul poate subcontracta si/ sau cesiona unei terte parti serviciile care tin de livrarea Comenzii, cu informarea Clientului, nefiind necesar acordul acestuia.

Contractul (la distanta) se considera incheiat intre Vanzator si Client in momentul in care Clientul primeste de la Vanzator, prin mijloace electronice (e-mail) sau telefonic o notificare de expediere a Comenzii.

IV. CONTINUTUL SITE-ULUI

Continutul, astfel cum este definit, incluzand, dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe site, sunt proprietatea exclusiva a Societatii MED-SERV UNITED S.R.L., acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens, in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

Utilizatorilor nu le este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau alterarea in alt mod, utilizarea, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original.

Informatiile publicate pe site sunt informatii de interes general despre www.catenapascupas.ro, produsele comercializate, opiniile utilizatorilor despre produse cat si alte informatii considerate de MED-SERV UNITED S.R.L. ca fiind de interes pentru utilizatori.

MED-SERV UNITED S.R.L. isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe  acest site.

MED-SERV UNITED S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Implicit, MED-SERV UNITED S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga MED-SERV UNITED S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora.

Fotografiile produselor prezentate au caracter informativ, acestea pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu implica obligativitate contractuala.
Pot exista diferente fata de produsul vandut la nivel de design, culoare, forma.
Fotografiile produselor prezentate pot sa nu fie actualizate in timp real la infatisarea actuala a produselor.

V. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

Cu exceptia opiniilor postate de catre utilizatori, continutul site-ului www.catenapascupas.ro  – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Societatii MED-SERV UNITED S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Asadar, folosirea in scopuri comerciale, fara acordul MED-SERV UNITED S.R.L., a oricaruia dintre elementele enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

VI. LEGATURI

Site-ul www.catenapascupas.ro poate gazdui legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

MED-SERV UNITED S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru nicio paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi cauzata de informatiile furnizate de site-urile sau resursele spre care trimit aceste link-uri.

VII. PARTENERI

Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri referitoare la o anumita marca sau la un anumit produs clientul se poate adresa reprezentantului marcii respective sau importatorului din Romania.

VIII. DECLINAREA RESPONSABILITATII

O parte din continutul site-ului, respectiv textele, descrierile produselor, caracteristicile lor tehnice, imaginile si simbolurile lor, este pusa la dispozitia noastra de producatorii si furnizorii parteneri. Din acest motiv,  MED-SERV UNITED S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile create de erorile, lipsa de acuratete sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe site.

Imaginile prezentate pe site au rol exemplificativ, iar produsele efectiv livrate pot fi diferite comparativ cu imaginile existente pe site in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)

MED-SERV UNITED S.R.L. nu-si asuma responsabilitatea cu privire la continutul comentariilor  postate de utilizatori referitor la produsele comercializate, in schimb, isi asuma dreptul de a sterge (indeparta) orice continut care incalca Termenii si conditiile prezentului site sau care este in alt mod incompatibil cu scopul site-ului. Cu toate acestea, MED-SERV UNITED S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru monitorizarea permanenta a intregului continut gazduit pe site.

MED-SERV UNITED S.R.L. nu garanteaza disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate.

Preturile publicate sunt informative si pot suferi modificari. Pretul produselor comandate si confirmate nu va suferi modificari intre momentul confirmarii comenzii si momentul intrarii produselor in posesia clientului.

MED-SERV UNITED S.R.L. nu este responsabila pentru greselile de tiparire sau afisare a preturilor, caracteristicilor, imaginilor produsele afisate pe site.

MED-SERV UNITED S.R.L. nu raspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretentiile sau cheltuielile aparute ca urmare a nerespectarii de catre utilizatori a “Termenilor si conditiilor”.

MED-SERV UNITED S.R.L. nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri afisate pe site.

IX. PROMOTII SI CONCURSURI

Promotiile si concursurile care se desfasoara pe site respecta regulamentele create de MED-SERV UNITED S.R.L. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta utilizatorilor numai prin intermediul site-ului www.catenapascupas.ro sau prin mesaje de posta electronica. Pentru a beneficia de promotii, comenzile trebuie sa respecte intocmai regulile afisate pe site. Promotiile prezentate pe site sunt valabile in perioada de timp mentionata, iar in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile. MED-SERV UNITED S.R.L. isi rezerva dreptul de a intrerupe sau de a anula o promotie in orice moment, fara nicio notificare prealabil

X. CUM CUMPAR

Aveti posibilitatea sa efectuati:
1. Comanda telefonica, la oricare dintre numerele de telefon afisate in pagina „Magazinele Noastre” sau in pagina de produs;
2. Comanda pe adresa de e-mail contact@catenapascupas.ro;
3. Comanda online.

XI. CUM GASESC PRODUSELE

Navigati pe site utilizand fie meniul din partea stanga a paginii, fie meniul orizontal.
Utilizati casuta de cautare din partea de sus a site-ului.
Selectati produsul pe care doriti sa il adaugati in cos apasand optiunea “Adauga in cos” sau „Precomanda”, din pagina de prezentare a produsului.
Selectati cantitatea dorita din produsul selectat in casuta special alocata cantitatii.
Daca produsul selectat este ultimul pe care doriti sa il adaugati in cos, selectati butonul “Finalizare comanda”.
Pentru a elimina un produs din lista de cumparaturi, apasati x.
Daca doriti sa navigati in continuare pe site, apasati butonul “Continua cumparaturile”.

XII. PROCESUL DE COMANDA

1. Inregistrarea (daca sunteti Utilizator nou) sau logarea (daca aveti deja cont in site).

Pentru a finaliza Comanda initiata, trebuie sa fiti Client deja inregistrat in site si sa fiti conectat la contul dumneavoastra sau sa va creati un cont introducand datele solicitate, necesare pentru emiterea facturii si livrarii coletului.
Accesati Contul meu din partea de sus a paginii (in partea dreapta).
Daca sunteti client nou, dati click pe butonul “Inregistrare”. In continuare completati campurile solicitate.
Daca sunteti deja client, dati click pe butonul “Autentificare”. Introduceti adresa de e-mail si parola.

1.1 Recuperarea parolei

Daca aveti un cont creat in site si ati uitat parola, cu ajutorul adresei de e-mail, puteti sa va accesati contul folosind optiunea de recuperare a parolei.
In contul dumneavoastra puteti sa vizualizati:
– informatii client (datele dvs.personale si detalii despre companie);
– adrese de facturare si adrese de livrare salvate (aici puteti edita adresa existenta sau puteti adauga alta noua);
– comenzi (istoricul comenzilor);
– va puteti schimba parola.

2. In cazul in care doriti efectuarea unei comenzi fara inregistrare pe site

2.1 Completati campurile din formularul de comanda. Campurile marcate cu * (steluta) sunt obligatorii.
2.2 Completati campul mentiuni cu detalii legate de produs sau de locatia farmaciei Catena in care doriti sa fie livrat. De exemplu puteti trece in campul “Observatii” detalii legate de marimea incaltamintei sau imbracamintei pe care doriti sa o achizitionati, masuri ale membrelor (in cazul anumitor orteze), culori ale produselor sau interval orar de livrare in cazul in care optati pentru livrarea prin curier.
2.3 Bifati modalitatea de livrare (curier sau ridicarea dintr-un magazin Catena Pas cu Pas sau dintr-o farmacie Catena).
2.4 Bifati modalitatea de plata (la livrare sau online, cu card).
2.5 Apasati butonul Plaseaza comanda.

In cazul in care ati optat pentru plata online, dupa apasarea butonului “Plaseaza comanda” veti fi redirectionat catre platforma de plata online. Acolo veti introduce datele de pe cardul dumneavoastra, veti opta numarul de rate (in cazul in care detineti un card de cumparaturi in rate si in cazul in care produsul achizitionat suporta achitarea in rate) dupa care apasati butonul de efectuare a platii.

Dupa finalizarea comenzii si a platii veti primi pe e-mail formularul insotit de numarul de comanda. In scurt timp, pentru confirmarea si livrarea comenzii veti fi contactat de catre personalul magazinului MED-SERV UNITED S.R.L.. In cazul in care nu primiti niciun e-mail, va recomandam sa verificati si in folderul Spam.

XIII. CUM PLATESC

Selectati optiunea “Numerar la livrare” daca doriti sa efectuati plata produselor la primirea coletului.
Selectati optiunea “Credit/ Debit Card” daca doriti sa efectuati electronic plata produselor.

XIV. MODALITATI DE LIVRARE

Selectati optiunea „Curier” daca doriti sa primiti coletul la o adresa indicata in rubrica „adresa de livrare” din contul dumneavoastra unde va fi livrata prin intermediul unui operator al serviciului de curierat rapid. In acest caz, veti suporta costul de livrare. Costurile de livrare sunt:

Plicuri: 9,5 lei
Colete: 10 lei primul kg
• Fiecare kg suplimentar (intre 1 – 50 kg): 0,8 lei
• Fiecare kg suplimentar (peste 50 kg): 2,5 lei
Cost km suplimentari: 18 lei taxa fixa in cazul expeditiilor efectuate in alte orase decat cele cuprinde in lista oraselor in care Fan Courier are colaboratori

Selectati optiunea “Ridic din magazinul Catena Pas cu Pas” si selectati magazinul dorit/ “Ridic din farmacie” daca doriti sa ridicati personal produsele dintr-o farmacie Catena aleasa de dumneavoastra. In cazul in care optati pentru aceasta varianta este necesar sa specificati in “Nota de comanda” farmacia din care doriti sa ridicati produsele. Aceasta varianta nu implica costuri de livrare.

Comenzile online plasate pe site-ul catenapascupas.ro si comenzile telefonice inregistrate in call center-ul nostru la telefon: 0374.336.802 se pot ridica GRATUIT din orice farmacie Catena, fara taxe de transport!

Majoritatea produselor comercializate pe Catena Pas cu Pas – Tehnica Medicala permit livrarea/ ridicarea GRATUITA din farmacie.

Anumite produse cu stoc limitat sau anumite produse care fac obiectul unor campanii promotionale se livreaza EXCLUSIV prin serviciul de curierat, contra cost.

Inainte de finalizarea comenzii, clientul poate vedea daca produsul/ produsele dorite se poate/ pot ridica din farmacie sau se livreaza exclusiv prin curier.

Afla mai multe despre Ridicarea gratuita din farmaciile Catena.

XV. MODALITATI DE PLATA

1. Plata ramburs – Comanda se achita la livrarea efectuata de catre operatorul serviciului de curierat rapid. Plata va include si costul transportului.

2. Plata in numerar – Plata cu numerar se face la ridicarea produselor din locatiile Catena Pas cu Pas sau din farmaciile Catena.

3. Plata online, prin card bancar – Plata se va face online, dupa adaugarea produselor in cosul de cumparaturi si introducerea datelor cardului in pagina procesatorului de carduri.

4. Plata online in rate – Plata se va face dupa introducerea datelor cardului si numarului de rate dorit in pagina procesatorului de carduri. Sistemul detecteaza in mod automat daca datele introduse apartin unui card eligibil pentru plata in rate.
Plata in rate este disponibila posesorilor de carduri de credit emise de catre Garanti Bank (Bonus eCard), Credit Europe Bank (Card Avantaj), Banca Transilvania (Star BT) sau Alpha Bank (AlphaCard Visa Credit).
Puteti achita online in cel mult 3 rate, indiferent de valoarea comenzii.

Dupa finalizarea comenzii, veti primi un e-mail de informare despre inregistrarea cu succes a comenzii efectuate.
Pentru alte informatii sau detalii – reclamatii in ceea ce priveste comanda, trimiteti un e-mail la adresa contact@catenapascupas.ro
Factura pentru produsele comandate de dumneavoastra va fi transmisa Clientului in colet impreuna cu produsele comandate sau, in situatia in care Clientul a optat pentru ridicarea din locatiile Catena Pas cu Pas sau din farmaciile Catena, factura si/sau bonul fiscal vor fi predate acestuia odata cu produsele comandate.

XV. TERMENE DE LIVRARE

Livrarea catre Client a produselor/serviciilor achizitionate, este efectuata prin intermediul unui operator de curierat rapid.

Livrarile se vor efectua, in medie, in termen de 48 – 72 de ore din momentul primirii comenzii. In cazul in care produsul nu va fi livrat in termenul sus-mentionat, Clientul va fi informat, prin e-mail sau telefonic, cu privire la noul termen de livrare al comenzii. Noul termen nu va depasi 30 de zile de la data confirmarii comenzii.

Livrarea intr-o farmacie Catena dureaza minim 4-5 zile lucratoare.

In cazul produselor marcate cu eticheta „Precomanda”, veti fi contactat de catre un consultant din partea MED-SERV UNITED S.R.L. in vederea comunicarii disponibilitatii Produsului si a termenului de livrare aferent.

XVI. TAXE SUPLIMENTARE

Clientul va suporta pretul produselor si costul livrarii acestora. Med-Serv United S.R.L. nu percepe nicio taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. In situatia in care va sunt percepute taxe suplimentare, va rugam sa ne instiintati imediat la adresa de e-mail:  contact@catenapascupas.ro In cazul in care produsele comandate nu se gasesc in stoc, clientul va fi informat cu privire la lipsa disponibilitatii acestuia.

In cazul optarii pentru livrarea produselor comandate la domiciliul- resedinta/ adresa indicata de client, acesta va suporta si costul de livrare asa cum a fost mentional la punctul XIV.

Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.

XVII. GARANTII

Toate produsele comercializate pe site-ul www.catenapascupas.ro beneficiaza de garantie in conformitate cu legislatia in vigoare si politicile comerciale ale producatorilor.

Produsele sunt noi, in ambalaje originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

XVIII. RETURNAREA PRODUSELOR

Conform O.U.G. nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative,  consumatorul are dreptul sa notifice in scris Societatii MED-SERV UNITED S.R.L retragerea din contractul la distanta, fara a justifica decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute de art. 13 alin (3) si art. 14 din OUG nr. 34/2014, in termen de 14 zile calendaristice, calculat de la data intrarii in posesia fizica a produsului/produselor.

Daca produsul este comandat online si se opteaza pentru ridicarea din farmacie sau din magazinul fizic, indiferent de modalitatea de plata, acesta este considerat Contract la distanta, caci in momentul lansarii comenzii si confirmarii acesteia partile nu erau prezente. In acest context se aplica politica de returnare conform O.U.G. nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative (denumita in continuare O.U.G. nr. 34/2014).

Acest articol NU se aplica produselor si dispozitivelor medicale prezentate pe site, dar care se vor comanda, se vor plati si se vor ridica din magazinele Catena Pas cu Pas.

De asemenea, nu se returneaza produse de tip comanda speciala, indiferent de categorie, aduse in stoc in urma unei comenzi ferme din partea Clientului si a efectuarii platii in avans.

Conform O.U.G nr. 34/2014 Articolul 16 punctul e), din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena nu se pot returna produse desigilate, folosite, purtate sau spalate de catre consumator. In aceasta categorie intra lenjeria intima, ciorapii, ciorapii compresivi, produsele pentru igiena, produsele sterile.

Procedura de retur se desfasoara parcurgand urmatorii pasi: 

1. In termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesia fizica a produsului trebuie sa notificati pe e-mail la adresa contact@catenapascupas.ro sau utilizand formularul de retragere de pe site-ul www.catenapascupas.ro, intentia dumneavoastra de a returna produsul.

2. Produsul se va returna magazinului nealterat, insotit de ambalaj, dovada de plata, instructiuni de folosire si certificat de garantie. In cazul in care produsul este deteriorat sau ambalajul este inutilizabil, O.U.G nr. 34/2014 da dreptul magazinului de a taxa clientul pentru diminuarea valorii produsului. Taxa de diminuare a valorii produsului este de 25% din valoarea acestuia si se va opri din suma ce urmeaza a fi returnata clientului. MED-SERV UNITED S.R.L isi rezerva dreptul de a refuza produsele returnate, daca returnarea acestora nu este precedata de notificare de retragere  conform Ordonantei 34/2014, daca acestea nu sunt insotite de ambalaj si dovada platii, in termenul celor 14 zile calendaristice.

3. In cazul in care toate conditiile enuntate mai sus sunt respectate, MED-SERV UNITED S.R.L va returna clientului contravaloarea produselor comandate si a costului livrarii prin virament bancar in contul bancar indicat de client, in termen de 14 zile calendaristice de la data deciziei de retragere din contract.

Daca plata a fost facuta ramburs la curier, suma se returneaza intr-un cont bancar. Trebuie sa trimiteti un e-mail pe adresa: contact@catenapascupas.ro  unde sa scrieti contul bancar si numele titularului de cont.

Daca plata a fost efectuata online cu cardul sau online cu card bancar in rate banii se returneaza in acelasi cont din care ati efectuat plata.

Daca produsul a fost ridicat dintr-o Farmacie Catena sau din magazin Catena Pas cu Pas si plata a fost facuta in numerar, atunci puteti sa primiti banii numerar, in baza bonului fiscal din farmacia Catena sau din magazinul Catena Pas cu Pas din care ati ridicat produsul comandat.

Costul generat de returul produselor va fi suportat de catre client. Conform Ordonantei nr. 34/2014, MED-SERV UNITED S.R.L. nu suporta si nu poate fi obligata sa suporte cheltuielile de retur. Costurile de retur sau orice alte cheltuieli directe cad exclusiv in sarcina consumatorului. Produsul expediat prin curier nu se poate returna prin intermediul farmaciilor Catena sau a magazinelor Catena Pas cu Pas.

Conform Ordonantei nr. 34/2014, Med Serv este obligata in termen de 14 zile de la data de la care este informata asupra deciziei de retragere din contract sa ramburseze consumatorului sumele primite drept plata, inclusiv sumele aferente livrarii dovedite prin bon fiscal eliberat de curier. Ne rezervam dreptul de a nu returna costurile platite catre curier in cazul in care clientul a optat pentru livrari speciale ex: in aceeasi zi, sau in trei ore.

In cazul in care clientul doreste returul partial al unei comenzi, adica numai a unor produse din comanda, Med-Serv United S.R.L. va restitui numai contravaloarea produselor pe care clientul doreste sa le returneze, fara a returna costul ocazionat de livrarea produselor. Si in acest caz costul generat de returul produselor va fi suportat de catre client.

Produsele care urmeaza a fi returnate trebuie sa fie sigilate, intacte si nedeteriorate.

Pentru orice cereri si/sau reclamatii legate de modalitatile de plata, de livrare, de executare a comenzii, va puteti adresa la urmatoarea adresa de e-mail: contact@catenapascupas.ro

XIX. CERERI SI RECLAMATII

Pentru orice cereri si/sau reclamatii legate de modalitatile de plata, de livrare, de executare a comenzii, va puteti adresa la urmatoareale date de contact: adresa de e-mail: contact@catenapascupas.ro; telefon: 0743.004.100.

XX. FRAUDA
ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI WWW.CATENAPASCUPAS.RO SAU DE A AFECTA FUNCTIONAREA SERVERULUI CARE GAZDUIESTE SITE-UL WWW.CATENAPASCUPAS.RO VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI WWW.CATENAPASCUPAS.RO SI VA PUTEA AVEA DREPT CONSECINTA ANGAJAREA RASPUNDERII AUTORULUI SAU AUTORILOR ACESTOR FAPTE.

XXI. LITIGII

Orice neintelegeri nascute din sau in legatura cu prezentul contract vor fi solutionate pe cale amiabila. In caz contrar, diferendul ivit se va solutiona de catre instantele judecatoresti competente.

XXII. INFORMATII PRIVIND DEEE

Deseurile de echipamente electrice si electronice (denumite in continuare DEEE) sunt echipamentele electrice si electronice care constituie deseuri in sensul pct. 9 din anexa nr. 1 la Legea nr. 211/2011 privind regimul deseurilor, republicata, inclusiv componentele, subansamblele si produsele consumabile care fac parte integranta din produs in momentul in care acesta devine deseu. DEEE pot contine substante periculoase ce au un impact negativ asupra mediului si sanatatii umane in cazul in care nu sunt colectate separat.
In conformitate cu O.U.G. nr. 5/2015 privind deseurile de echipamente electrice si electronice, clientii vor avea in vedere urmatoarele:
– Clientii au obligatia de a colecta separat DEEE si de a nu elimina DEEE impreuna cu deseurile municipale nesortate;
– La furnizarea unui produs nou, la solicitarea cumparatorului, distribuitorii sunt obligati sa preia DEEE in sistem “unul la unul”, in mod gratuit, in aceleasi conditii precum cele de livrare a produsului nou, daca echipamentul este de tip echivalent si a indeplinit aceleasi functii ca echipamentul nou furnizat si sa informeze cumparatorul despre aceasta posibilitate inainte de achizitionarea produsului.

Costurile colectarii, tratarii si eliminării in conditii de protectie a mediului sunt evidentiate separat prin taxa verde.

– prin reutilizarea si/sau reciclarea DEEE, impactul negativ al substantelor periculoase continute de aceste DEEE asupra mediului va fi redus;
– simbolul care indica faptul ca DEEE fac obiectul unei colectari separate reprezinta o pubela cu roti barata cu o cruce, precum in imaginea alaturata

Simbol pentru marcarea EEE

Solutionarea litigiilor (SOL)