Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802

Orteze monturi (Hallux Valgus)

Descopera gama noastra de Produse ortopedice pentru monturi,  in termeni medicali cunoscute sub denumirea de „Orteze hallux valgus”. Ortezele pentru hallux valgus pot fi de ajutor in a controla miscarea anormala a piciorului si pot reduce riscul ca monturile sa se formeze.

La Catena Pas cu Pas ai la dispozite produse dedicate monturilor (hallux valgus), care au rolul de a ameliora disconfortul provocat de acestea: protectori monturi, distantieri monturi, orteze hallux valgus, corector hallux valgus, orteze hallux valgus de noapte.

Comanda Online Orteze confortabile pentru monturi Catena Pas cu Pas, precum protectie monturi si separator degete din silicon impotriva monturilor. Protectoare pentru monturi, distantieri, orteze Hallux-Valgus și pernite de corectare si protejare monturi sunt printre cele mai apreciate cand vine vorba de ingrijirea picioarelor. Produsele ortopedice pentru monturi sunt orteze realizate din materiale capabile sa reduca presiunea. Folosirea lor constituie o metoda non-chirurgicala de tratament.  Insa recomandam ca acestea sa fie achizitionate in urma unei examinari medicale si in functie de recomandarile specialistului. Atunci cand sunt alese si folosite corect, ortezele pentru monturi pot fi utile pentru realiniera muschilor piciorului si a degetului mare, chiar si a tendonului.  

De ce sa alegi Catena Pas cu Pas?

Punem accent pe calitate, inovatie, eficacitate si nu in ultimul rand pe siguranta utilizatorilor. Alegem marci si produse de incredere, oferind o experienta de cumparaturi usoara si convenabila. In plus, iti livram comanda rapid la domiciliu si chiar in cea mai apropiata farmacie Catena!

9 produse

Setati descendent
produse pe pagină