Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802

Inhalatoare

Inhalatoarele sunt dispozitive medicale folosite pentru a administra substante medicamentoase la nivelul tractului respirator inferior, utilizand inspiratia. Asadar, utilizarea unui inhalator reprezinta o solutie rapida, naturala, 100% sigura si eficienta pentru reducerea problemelor respiratorii. Tratamentul medicamentos administrat cu ajutorul unui inhalator este indicat atat adultilor, cat si copiilor. Inhalatorul are rolul de a facilita respiratia, de a calma simptomele alergiilor si de reduce efectele provocate de astm.

Inhalatorul curata sistemul respirator, fara a da dependenta. Consultati oferta noastra de inhalatoare / nebulizatoare / camere de inhalare si achizitionati produsele care raspund cel mai bine nevoilor dumneavoastra. Sau aflati mai multe despre produsele de care aveti nevoie si beneficiile utilizarii unui inhalator de la personalul nostru din magazinele Catena Pas cu Pas. Dat fiind faptul ca exista mai multe tipuri de inhalatoare (inhalatoare cu aburi, inhalatoare cu piston, inhalatoare cu ultrasunete sau cu membrana), consultanta de specialitate este intotdeauna cheia unei achizitii corecte.

 

10 produse

Setati descendent
produse pe pagină