Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802

Tensiometre

Descopera gama noastra de Tensiometre Medicale Profesionale si Moderne, concepute pentru o utilizare cat mai usoara si masurari precise! Cu ajutorul gamei noastre de tensiometre digitale si automate, iti poti masura tensiunea arteriala de acasa. Daca stii ca ai in familie istoric de boli cardiovasculare, te apropii de 40 de ani sau ai avut fluctuatii de tensiune la un moment dat, este indicat sa ai in casa un aparat de masurare a tensiunii arteriale (tensiometru). Iar pentru uzul la domiciliu, iti recomandam aparatele de tensiune digitale (tensiometre digitale), acestea fiind mai usor de folosit.

✓ Tii tensiunea arteriala sub control mai usor! Monitorizezi valorile tensiunii in orice moment.

Pentru persoanele cu afectiuni cardiace, care au nevoie sa isi tina sub control tensiunea arteriala, tensiometrele sunt o necesitate, iar la Catena Pas cu Pas sunt disponibile urmatoarele tipuri de tensiometre:

  • Tensiometru digital de brat;
  • Tensiometru digital de incheietura.

Tensiometrul digital este ideal pentru utilizarea lui acasa, tensiometrele digitale fiind, in general, foarte usor de folosit. Principalul avantaj al unui tensiometru digital este faptul ca iti poti lua tensiunea singur, urmand cateva reguli de baza. Indiferent ca este vorba despre un tensiometru digital (electronic automat)  sau un tensiometru aneroid standard, aceste aparate sunt neinvazive. 

Comanda Online sau in Magazinele Catena Pas cu Pas:

  • tensiometre automate, extrem de compacte care pot memora separat pana la 90/ 60 de rezultate pentru 2 sau 4 utilizatori diferiti, acestea fiind ideale pentru intreaga familie.
  • tensiometre digitale de incheietura sau de brat, care detecteaza fibrilatia arteriala, sunt dotate cu soft cu cablu USB pentru conectarea la PC in vederea analizei rezultatelor.

Pretul unui tensiometru difera in functie de modelul ales. Asa ca te invitam sa descoperi gama noastra variata de tensiometre digitale de brat sau incheietura.

De ce sa alegi Catena Pas cu Pas?

Punem accent pe calitate, inovatie, eficacitate si nu in ultimul rand pe siguranta utilizatorilor. Alegem marci si produse de incredere, oferind o experienta de cumparaturi usoara si convenabila. In plus, iti livram comanda rapid la domiciliu si chiar in cea mai apropiata farmacie Catena!

Articolele 1-20 din 33

Setati descendent
Pagina
produse pe pagină