Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802

Stetoscoape

Pentru a putea masura corect functiile vitale si debitul respirator, un stetoscop trebuie sa aiba caracteristici tehnice exceptionale, care sa ii permita sa distinga clar atat frecventele joase, cat si pe cele inalte.

Gama de stetoscoape Catena Pas cu Pas este alcatuita din produse ideale pentru orice tip de ascultatie si, in functie de modelul de stetoscop ales, acesta poate fi configurat in diverse variante, astfel incat sa acopere toata varietatea de aplicatii posibile.

Un stetoscop performant, precum modelele din gama Catena Pas cu Pas, dispune de functii moderne, are capsula confectionata din metale calitative, iar forma sa ergonomica asigura un confort sporit in timpul purtarii mai ales pentru personalul medical, care foloseste constant stetoscoape.

Raportul calitate-pret al tuturor produselor din gama de stetoscoape Catena Pas cu Pas este unul dintre cele mai corecte de pe piata si, in plus, fiecare stetoscop achizitionat este insotit de o garantie de cel putin doi ani.

De ce sa alegi Catena Pas cu Pas?

Punem accent pe calitate, inovatie, eficacitate si nu in ultimul rand pe siguranta utilizatorilor. Alegem marci si produse de incredere, oferind o experienta de cumparaturi usoara si convenabila. In plus, iti livram comanda rapid la domiciliu si chiar in cea mai apropiata farmacie Catena!

7 produse

Setati descendent
produse pe pagină