Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802

Cantare Medicale

Util pentru a controla atat greutatea adultilor, cat si pe cea a copiilor, un  cantar electronic se poate transforma cu usurinta intr-o achizitie foarte inspirata.

In gama de cantare medicale Catena Pas cu Pas poti gasi exact dispozitivul de care ai nevoie, fie ca vorbim despre un cantar electronic pentru adulti, despre cantare pentru bebelusi, cantare de diagnostic sau cantare pentru dietoterapie.

Cu functii moderne de memorie, precizie de pana la 10 grame si diverse accesorii incluse, in functie de produsul ales, toate modelele din gama de cantare medicale Catena Pas cu Pas reprezinta o investitie excelenta pentru persoanele care isi doresc sa isi monitorizeze constant greutatea.

Daca, dimpotriva, iti doresti mai degraba un cantar bebelusi si nu un cantar medical pentru adulti, tot aici gasesti cele mai bune modele, cu ajutorul caror poti afla usor si rapid greutatea copilului tau. Toate modelele de cantar electronic pentru copii dispun de utilizare cu tavita pentru bebelusi, respectiv platforma pentru copii, in asa fel incat precizia oferita sa fie maxima.

De ce sa alegi Catena Pas cu Pas?

Punem accent pe calitate, inovatie, eficacitate si nu in ultimul rand pe siguranta utilizatorilor. Alegem marci si produse de incredere, oferind o experienta de cumparaturi usoara si convenabila. In plus, iti livram comanda rapid la domiciliu si chiar in cea mai apropiata farmacie Catena!

8 produse

Setati descendent
produse pe pagină