Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802

Bastoane ortopedice

Descopera gama noastra de Bastoane ortopedice, compacte si rezistente! Daca simti ca ai probleme de mobilitate in timpul mersului sau ai suferit recent o accidentare sau o operatie, unul dintre primele ajutoare pentru mobilitate care pot fi un adevarat suport este un baston. Un baston ortopedic bun iti va imbunatati echilibrul, elimina presiunea articulatiilor compenseaza partea afectata si mai slabita a corpului.

✓ Pentru siguranta si independenta in miscare

Bastoanele ortopedice au rolul de a facilita miscarea independenta si de a creste siguranta in timpul deplasarii, compensand instabilitatea membrului inferior afectat sau redistribuind sarcina de la nivelul acestuia catre brate, indiferent daca sunt destinate utilizarii temporare sau permanente. Bastoanele ortopedice sunt dispozitive medicale de sprijin, foarte utile pentru varstnici si adulti care intampina dificultati in timpul mersului. La Catena Pas cu Pas iti punem  la dispozitie bastoane de calitate care faciliteaza activitatile de zi cu zi. Avem o gama larga de optiuni.

Comanda Online sau in Magazinele Catena Pas cu Pas, bastoane ortopedice

Bastoanele ortopedice de pe Catena Pas cu Pas vin in variate modele pentru nevoile tuturor utilizatorilot: bastoane ortopedice cu mai multe puncte de sprijin (baston cu 4 picioare sau 3 picioare), bastoane elegante, bastoane pliabile, bastoane reglabile, bastoane fixe.

Toate acestea sunt bastoane medicale concepute pentru a facilita mersul, pentru a creste stabilitatea si pentru a reduce oboseala in timpul mersului. Este foarte important ca manerul bastonului sa fie in dreptrul soldurilor. De asemenea, bastonul trebuie pozitionat astfel incat coatele sa fie usor indoite in timpul mersului. Vezi acum modelele noastre de bastoane ortopedice, iar daca ai nevoie de indrumarea unui specialist in alegerea acelor bastoane ortopedice care sa raspunda in totalitate nevoilor dumneavoastra, nu ezita sa ne contactezi.  Impreuna, vom alege bastonul care se potriveste cel mai bine nevoilor tale! 

De ce sa alegi Catena Pas cu Pas?

Punem accent pe calitate, inovatie, eficacitate si nu in ultimul rand pe siguranta utilizatorilor. Alegem marci si produse de incredere, oferind o experienta de cumparaturi usoara si convenabila. In plus, iti livram comanda rapid la domiciliu si chiar in cea mai apropiata farmacie Catena!

Articolele 1-20 din 35

Setati descendent
Pagina
produse pe pagină