Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802

Canule si Sonde medicale

Sondele medicale se impart in trei categorii: sonda urinara, sonda endotraheala si sonda nazo gastroduodenala.

O sonda nazo gastroduodenala este utilizata pentru alimentare si drenaj gastric, in timp ce o sonda endotraheala se introduce in trahee prin cavitatea bucala sau cea nazala pentru a elibera caile aeriene superioare.

Daca vorbim despre sonda urinara, aceasta se foloseste pentru evacuarea urinei. Medicul mai poate recomanda utilizarea unei sonde urinare si pentru administrarea unui lichid care are rolul de a curata vezica. Toate aceste sonde medicale sunt utilizate exclusiv sub umbrela unor servicii medicale specializate si tocmai de aceea trebuie sa indeplineasca conditii stricte, precum: sa fie produse de unica folosinta, sterile si ambalate individual, in conditii de siguranta conforme cu cerintele in vigoare.

Gama de sonde urinare, endotraheale si nazo gastroduodenale Catena Pas cu Pas respecta toate standardele internationale si directivele cu privire la dispozitive medicale care sunt in vigoare in acest moment. In plus, toate produsele pe care le comercializam sunt confectionate din materiale de calitate, non-iritante, non-toxice, atraumatice si deosebit de maleabile, aspect care permite utilizarea acestora cu o mai mare usurinta. Sondele medicale pe care le recomandam sunt indicate atat pentru utilizarea in cabinete medicale, spitale, unitati de primire urgente, cat si in unitatile de terapie intensiva, acolo unde calitatea produselor utilizate este deosebit de importanta.

Canulele de oxigen, canulele rectale pentru clisma/ irigare, canulele traheale ori pentru biopsie piele sunt produse medicale de unica folosinta, sterile, disponibile in ambalaj individual. Confectionate din materiale speciale, avand diverse dimensiuni, acestea se pot comanda si utiliza la recomandarea/ sub indrumarea medicului.

Produsele Catena Pas cu Pas sunt recomandate oricarei unitati medicale care investeste constant in calitatea dispozitivelor folosite si care mizeaza pe oferirea unei experiente medicale ireprosabile.

Articolele 1-20 din 38

Setati descendent
Pagina
produse pe pagină