Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802

Branturi ortopedice

Folosirea unor branturi ortopedice ajuta la eliminarea durerilor de spate si reduce stresul care poate aparea ocazional asupra articulatiilor genunchiului.

De asemenea, branturile ortpoedice absorb socurile din zona calcaiului, imbunatatesc circulatia sangelui, cresc nivelul de energie si rezistenta (imbunatatind, astfel, performantele celor care practica activitati sportive), diminueaza presiunea din zona talpii si ajuta la o recuperare mai rapida dupa perioadele de efort fizic.Prin urmare, achizitionarea unor branturi ortopedice le este recomandata in primul rand persoanelor cu un stil de viata foarte activ, cat si celor care, prin prisma meseriei pe care o practica, sunt nevoite sa petreaca foarte mult timp in picioare.

Folosirea sustinatorilor plantari, a talonetelor sportive sau a branturilor nu este indicata doar persoanelor cu o anumita patologie. In realizarea diferitelor activitati sportive este esential sa asigurati stabilitate si echilibru corespunzator corpului pentru a evita probleme mai mult sau mai putin grave, precum durerile de spate, hernie de disc, uzura meniscului si multe alte afectiuni.

Printr-o selectie atent realizata cu ajutorul specialistilor, va aducem la dispozitie o gama de sustinatori plantari, branturi ortopedice si talonete sportive care sa va ofere mai multa stabilitate, mai multa sustinere si care sa amortizeze impactul cu solul in timpul mersului sau a diverselor activitati sportive. Astfel ca, daca ceea ce doriti este sa puteti practica sporturi precum alergarea, drumetia, fotbalul, tenisul etc., branturile si talonetele noastre sunt ideale pentru evitarea accidentarilor in timpul impactului cu solul.

In lista noastra de produse veti gasi si branturi ortopedice care va vor ajuta sa scapati de durorile de calcai, glezna, sold sau coloana vertebrala, dat fiind ca socurile obtinute in calcare si alergare se resimt in intregul corp.

Articolele 1-20 din 36

Setati descendent
Pagina
produse pe pagină