Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802

Carje

Descopera gama noastra de Carje ortopedice pentru adulti, compacte si rezistente!

✓ Faciliteaza mersul, creste stabilitatea si reduce oboseala

Carjele ortopedice au rolul de a facilita miscarea independenta si de a creste siguranta in timpul deplasarii, compensand instabilitatea membrului inferior afectat sau redistribuind sarcina de la nivelul acestuia catre brate, indiferent daca sunt destinate utilizarii temporare sau permanente.

Pentru pacienti care au suferit accidentari avem diverse modele de carje cu sprijin subaxilar sau carje cu sprijin pe antrebrat, la pret accesibil pentru toate buzunarele. De asemenea, sunt realizate din materiale de calitate, motiv pentru care le fac rezistente si usoare pentru a functiona eficient, gestionand greutatea utilizatorilor. Oferim o mare varietate de carje pentru toate nevoile, de la cele mai simple, concepute pentru perioade scurte de reabilitare, pana la cele mai sofisticate, precum carjele pliabile sau proteza medicala pentru picior iWALK 3.0. Carjele ortopedice Catena Pas cu Pas pot fi: carje fixe, carje reglabile pe inaltime sau pliabile, carje cu mai multe puncte de sprijin, carje cu sprijin pe antebrat, carje cu sprijin subaxilar, carje ergonomice.

Avem o gama mare de carje medicale care sa raspunda nevoilor variate. Spre exemplu cele reglabile permit ajustarea in functie de inaltimea pacientului, oferind un plus de confort. Pentru si mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati. Cu ajutorul specialistilor nostri, veti alege acele modele de carje ortopedice de care aveti nevoie.

De ce sa alegi Catena Pas cu Pas?

Punem accent pe calitate, inovatie, eficacitate si nu in ultimul rand pe siguranta utilizatorilor. Alegem marci si produse de incredere, oferind o experienta de cumparaturi usoara si convenabila. In plus, iti livram comanda rapid la domiciliu si chiar in cea mai apropiata farmacie Catena!

Articolele 1-20 din 44

Setati descendent
Pagina
produse pe pagină