Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802

Suporturi ortopedice si orteze

✓ Descopera o gama variata de suporturi ortopedice si orteze online si in magazinele Catena Pas cu Pas!

Ortezele medicale sunt dispozitive ortopedice ce sustin si protejeaza articulatiile la nivelul membrelor superioare si inferioare, la nivelul coloanei vertebrale, precum si in regiunea abdominala, avand o arie vasta de aplicabilitate. Suporturile ortopedice si Ortezele mentin, imbunatatesc, restabilesc, protejeaza si sustin functia afectata intr-o zona a corpului si pot favoriza vindecarea. Cu o orteza, o zona afectata poate fi imobilizata intr-un proces controlat. La Catena Pas cu Pas ai la dispozitie o gama diverisificata de suporturi ortopedice si orteze, realizate din materiale de calitate.

Comanda Online sau in Magazinele Catena Pas cu Pas suporturi ortopedice si orteze de calitate!

Suporturile ortopedice si orteze sunt disponibile intr-o gama variata: orteze reglabile, orteze fixe, orteze rigide, orteze elastice, orteze cu insertie de silicon, orteze cu sau fara atele, orteze cu efect de incalzire.

Indiferent de model, medicul este cel care indica utilizarea unei anumite orteze, in functie de fiecare caz in parte. Cand avem nevoie de Suporturi ortopedice si Orteze? In urma diverselor tipuri de traumatisme – fracturi, entorse si luxatii. Unele orteze sunt special concepute pentru a limita sau chiar a bloca miscarea, in vederea vindecarii corecte a fracturilor ori a rupturilor de ligamente, inlocuind astfel traditionalul ghips. In perioadele de recuperare dupa o interventie chirurgicala, in urma operatiilor estetice, in timpul si dupa o sarcina cu scopul de a limita aparitia vergeturilor, pentru asigurarea unei posturi corecte si pentru confortul fizic. Cand se doreste eliminarea disconfortului si ameliorarea durerii cauzate de boli articulare: sinovita, tenosinovita, bursita, artrita, periartrita, artroza.

Se recomanda folosirea de suporturi ortopedice si orteze in scopuri corective:

1. pentru corectarea pozitiilor vicioase ale coloanei toracale;

2. pentru indreptarea umerilor si spatelui (cifoze, lordoze, scolioze, cifolordoze, cifoscolioze),

3. pentru stoparea dezvoltarii garbovelii.

In timpul practicarii sportului si al activitatilor fizice solicitante, fara existenta unei afectiuni, ci doar pentru sprijinul si sustinerea articulatiei. Astfel se limiteaza suprasolicitarea si riscul de accidentare.

De ce sa alegi Catena Pas cu Pas?

Punem accent pe calitate, inovatie, eficacitate si nu in ultimul rand pe siguranta utilizatorilor. Alegem marci si produse de incredere, oferind o experienta de cumparaturi usoara si convenabila. In plus, iti livram comanda rapid la domiciliu si chiar in cea mai apropiata farmacie Catena!

 

Articolele 1-20 din 195

Setati descendent
produse pe pagină