Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802

Livrare si Termene de livrare

Livrarea catre Client a produselor/serviciilor achizitionate, este efectuata prin intermediul unui operator de curierat rapid.

Livrarile se vor efectua, in medie, in termen de 48 – 72 de ore din momentul primirii comenzii. In cazul in care produsul nu va fi livrat in termenul sus-mentionat, Clientul va fi informat, prin e-mail sau telefonic, cu privire la noul termen de livrare al comenzii. Noul termen nu va depasi 30 de zile de la data confirmarii comenzii.

Livrarea intr-o farmacie Catena dureaza minim 4-5 zile lucratoare.

CURIERAT RAPID

Livrarea produselor achizitionate de pe www.catenapascupas.ro se face prin intermediul serviciilor de curierat rapid Agil Curier, SameDay, Fan Curier, DPD doar pe teritoriul Romaniei.

Selectati optiunea „Curier” daca doriti sa primiti coletul la o adresa indicata in rubrica „adresa de livrare” din contul dumneavoastra unde va fi livrata prin intermediul unui operator al serviciului de curierat rapid. In acest caz, veti suporta costul de livrare. 

RIDICARE GRATUITA DIN FARMACIILE CATENA

Selectati optiunea “Ridic din magazinul Catena Pas cu Pas” si selectati magazinul dorit/ “Ridic din farmacie” daca doriti sa ridicati personal produsele dintr-o farmacie Catena aleasa de dumneavoastra. In cazul in care optati pentru aceasta varianta este necesar sa specificati in “Nota de comanda” farmacia din care doriti sa ridicati produsele. Aceasta varianta nu implica costuri de livrare.

Comenzile online plasate pe site-ul catenapascupas.ro si comenzile telefonice inregistrate in call center-ul nostru la telefon: 0374.336.802 se pot ridica GRATUIT din orice farmacie Catena, fara taxe de transport!

Majoritatea produselor comercializate pe Catena Pas cu Pas – Tehnica Medicala permit livrarea/ ridicarea GRATUITA din farmacie.

Anumite produse cu stoc limitat sau anumite produse care fac obiectul unor campanii promotionale se livreaza EXCLUSIV prin serviciul de curierat, contra cost.

Inainte de finalizarea comenzii, clientul poate vedea daca produsul/ produsele dorite se poate/ pot ridica din farmacie sau se livreaza exclusiv prin curier.

Ridicare GRATUITA din farmaciile Catena

Comenzile online plasate pe site-ul catenapascupas.ro si comenzile telefonice inregistrate in call center-ul nostru la telefon: 0374.336.802 se pot ridica GRATUIT din orice farmacie Catena, fara taxe de transport!

Majoritatea produselor comercializate pe Catena Pas cu Pas – Tehnica Medicala permit livrarea/ ridicarea GRATUITA din farmacie.

Anumite produse cu stoc limitat sau produse care fac obiectul unor campanii promotionale se livreaza EXCLUSIV prin serviciul de curierat, contra cost.

Inainte de finalizarea comenzii, clientul poate vedea daca produsul/ produsele dorite se poate/ pot ridica din farmacie sau se livreaza exclusiv prin curier.

Pentru orice informatii suplimentare ne puteti scrie pe adresa de E-mail: [email protected] , pe pagina de Facebook Catena Pas cu Pas Tehnica Medicala sau ne puteti contacta telefonic de Luni pana Vineri in intervalul 9:00 – 17:00 la telefon: 0374.336.802

Multumim pentru intelegere,

Echipa Catena Pas cu Pas Online

Tarife Agil Curier

Livrare rapida Bucuresti si Ilfov: 17.85 lei (TVA inclus) 

Termen de livrare aproximativ: 48 – 72 de ore lucratoare de la plasarea comenzii si confirmarea platii, de luni pana joi.

Comenzile plasate de vineri pana duminica (si sarbatorile legale) se vor livra luni (sau in prima zi lucratoare).

Tarife standard SameDay

Tariful de livrare este calculat in functie de adresa de livrare si metoda de plata selectata. Acesta este afisat si actualizat automat in sumarul de comanda. Daca greutatea totala a produselor comandate depaseste 1kg, fata de tariful standard se va percepe o taxa suplimentara pentru fiecare kilogram in plus. Tariful afisat in sumarul de comanda va include si aceasta taxa pentru greutate suplimentara.

Tarife livrari SameDay colete 0-1 kg: 

  • 12 lei (TVA inclus) tarif livrare de domiciliu oriunde in Romania pentru localitatile unde Sameday are acoperire (peste 13.800 localitati)
  • 9.6 lei (TVA inclus) tarif livrare easybox, oriunde in reteaua easybox sameday. 
  • de la 19.16 lei (TVA inclus) livrare la domiciliu pentru localitatile unde Sameday nu are acoperire

Tarife kg suplimentare: 

  • Livrari la adresa: 1.03 leu/kg suplimentar
  • easybox: 0.83/kg suplimentar

Livrare easybox - pentru acest tip de livrare nu este disponibila plata ramburs.

Tarife FAN Curier

Tariful de livrare este calculat in functie de adresa de livrare si metoda de plata selectata. Acesta este afisat si actualizat automat in sumarul de comanda. Daca greutatea totala a produselor comandate depaseste 2kg, pana la 50 kg, fata de tariful standard se va percepe o taxa suplimentara de 0,8 lei la fiecare kilogram in plus. Pentru coletele care depasesc 50 kg, se va percepe o taxa suplimentara 2,5 lei la fiecare kilogram in plus. Tariful afisat in sumarul de comanda va include si aceasta taxa pentru greutate suplimentara.

Costurile de livrare sunt:

• Plicuri: 9,5 lei
• Colete: 10 lei primul kg
• Fiecare kg suplimentar (intre 1 – 50 kg): 0,8 lei
• Fiecare kg suplimentar (peste 50 kg): 2,5 lei
• Cost km suplimentari: 18 lei taxa fixa in cazul expeditiilor efectuate in alte orase decat cele cuprinde in lista oraselor in care Fan Courier are colaboratori.

Tarifele nu contin TVA si Index de Combustibil.

Tarife DPD

Tariful de livrare este calculat in functie de adresa de livrare selectata si este afisat si actualizat automat in sumarul de comanda.

Costurile de livrare sunt:

• Plicuri: 10,92 lei
• Colete 0-3 kg: 10,92 lei
• Fiecare kg suplimentar (intre 1 – 50 kg): 0,87 lei

Tarifele nu contin TVA si Index de Combustibil.