Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802

Metode de plata

  1. Plata online, prin card bancar
  2. Plata ramburs
  3. Plata in numerar - la farmacia selectata pentru ridicarea coletului
  4. Ordin de plata

Dupa finalizarea comenzii, veti primi un e-mail de informare despre inregistrarea cu succes a comenzii efectuate.
Pentru alte informatii sau detalii – reclamatii in ceea ce priveste comanda, trimiteti un e-mail la adresa [email protected]
Factura pentru produsele comandate de dumneavoastra va fi transmisa Clientului in colet impreuna cu produsele comandate sau, in situatia in care Clientul a optat pentru ridicarea din locatiile Catena Pas cu Pas sau din farmaciile Catena, factura si/sau bonul fiscal vor fi predate acestuia odata cu produsele comandate.

Plata online, prin card bancar – Plata se va face online. Dupa selectarea acestei optiuni, veti fi redirectionat catre fereastra de plata securizata pentru introducerea datelor de card si efectuarea platii. Dacă tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si veti primi prin e-mail informatiile relevante pentru comanda. 

Plata ramburs la livrare - veti achita valoarea coletului la primirea coletului de catre firma de curierat selectata.  Plata va include si costul transportului.

Plata in numerar – Comanda se achita la ridicarea coletului din farmacia selectata. Plata se poate efectua numerar!

Acest tip de plata se face doar in baza facturii proforme trimise de Catena Pas cu Pas, pe adresa de e-mail folosita de dumneavoastra pentru a face comanda. Livrarea produselor se face dupa confirmarea platii.