Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802

Orteze membrul inferior

In categoria ortezelor pentru membrul inferior sunt disponibile modele variate de orteze pentru genunchi, orteze pentru glezna (asa-numitele glezniere), gamba sau pulpa, orteze pentru degetele de la picioare si monturi. Acestea pot fi rigide ori elastice, pot limita miscarile articulatiei sau le pot bloca, depinde de la caz la caz. Rolul ortezelor este sa grabeasca procesul de vindecare, sa asigure o vindecare corecta a fracturii, a rupturii de ligamente si sa faciliteze resorbtia inflamatiei diverselor tesuturi. Sunt totodata un excelent adjuvant in afectiunile inflamatorii si degenerative, precum artrita, sinovita, edemul periarticular, instabilitatea cronica. Se recomanda folosirea ortezelor in activitatile sportive, ca masura profilactica, pentru prevenirea leziunilor si sustinerea articulatiilor.

De ce sa alegi Catena Pas cu Pas?

Punem accent pe calitate, inovatie, eficacitate si nu in ultimul rand pe siguranta utilizatorilor. Alegem marci si produse de incredere, oferind o experienta de cumparaturi usoara si convenabila. In plus, iti livram comanda rapid la domiciliu si chiar in cea mai apropiata farmacie Catena.

Articolele 1-20 din 72

Setati descendent
Pagina
produse pe pagină