Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802

Orteze medicale copii

Ortezele medicale pentru copii sunt dispozitive ortopedice care au rolul de a sustine articulatiile, protejandu-le in acelasi timp si diminuand durerea articulara. Ortezele pentru copii sunt disponibile intr-o gama variata: pentru articulatia cotului, pentru incheietura mainii, orteze de umar, de genunchi, precum si orteze speciale pentru luxatia de sold la bebelusi. Purtarea ortezei este recomandata de medicul specialist care stabileste ce tip de orteza trebuie purtata, precum si perioada in care aceasta trebuie folosita, in functie de fiecare caz in parte.

Cand se pot purta ortezele medicale pentru copii? Ortezele sustin articulatiile de la nivelul membrelor superioare si inferioare, de la nivelul coloanei vertebrale, precum si cele din regiunea abdominala. Ortezele pot fi purtate in cazul diverselor tipuri de traumatisme – fracturi, entorse si luxatii, imobilizand articulatiile, limitand miscarile si grabind astfel vindecarea. Ortezele mai pot fi folosite si pre sau post operator dupa diverse interventii chirurgicale, asigurand compresia controlata a tesutului afectat si diminuand riscul de aparitie a complicatiilor. Ortezele se pot folosi si cu scopul de corectare a pozitiilor vicioase ale coloanei vertebrale, pentru indreptarea umerilor si a spatelui si pentru eliminarea disconfortului si a durerii articulare.

De ce sa alegi Catena Pas cu Pas?

Punem accent pe calitate, inovatie, eficacitate si nu in ultimul rand pe siguranta utilizatorilor. Alegem marci si produse de incredere, oferind o experienta de cumparaturi usoara si convenabila. In plus, iti livram comanda rapid la domiciliu si chiar in cea mai apropiata farmacie Catena!

Articolele 1-20 din 22

Setati descendent
Pagina
produse pe pagină