Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802

Orteze glezna

Orteza pentru glezna sau glezniera asigura suport la nivelul gleznei, oferind un plus de confort pentru pacient si imbunatatindu-i circulatia sangelui. Glezniera este extrem de folositoare si pentru persoanele care au suferit entorse usoare sau care care vor sa previna recurenta instabilitate a gleznei.

Asadar, ortezele pentru glezna si gleznierele sunt produse indicate in cazul afectiunilor si tumefierilor articulare, al artrozelor si artritelor, precum si al inflamatiilor post-traumatice si postoperatorii. Acestea sunt foarte utile in cazul leziunilor de ligament, precum si pacientilor care se afla in perioada de reabilitare dupa scoaterea ghipsului. Sunt   recomandate si pentru profilaxia luxatiilor obisnuite, precum si pentru traumele survenite in timpul practicarii sportului.

Orteza pentru glezna asigura o fixare corecta si o buna compresie a acesteia, reducand senzatia de durere, lasand, in acelasi timp, pielea sa respire. In plus, niste orteze glezna bine alese nu vor provoca disconfort in timpul mersului si vor accelera procesul de recuperare.

Glezniera asigura o stabilitate suplimentara a articulatiei, forma anatomica facand-o confortabila si potrivita pentru a fi purtata in fiecare zi. O glezniera isi pastreaza elasticitatea si nivelul inalt de compresie a articulatiei pentru o perioada lunga de timp, putand fi folosita si curatata cu usurinta. La Catena Pas cu Pas, fie ca vorbim de glezniere sau orteze glezna, ambele sunt unisex, putand fi folosite atat pentru piciorul stang cat si pentru cel drept.

De ce sa alegi Catena Pas cu Pas?

Punem accent pe calitate, inovatie, eficacitate si nu in ultimul rand pe siguranta utilizatorilor. Alegem marci si produse de incredere, oferind o experienta de cumparaturi usoara si convenabila. In plus, iti livram comanda rapid la domiciliu si chiar in cea mai apropiata farmacie Catena!

Articolele 1-20 din 21

Setati descendent
Pagina
produse pe pagină