Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802

Te confrunti cu incontinenta urinara?

Descopera gama noastra de Produse incontinenta urinara, concepute pentru persoanele care se confrunta cu pierderea involuntara de urina. Tine sub control incontinenta urinara cu  produse incontinenta urinara Catena Pas cu Pas, la preturi avantajoase! Produsele de incontinenta urinara la femei si barbati reduc disconfortul bolnavilor, dar si pe al celor care ii ingrijijesc, diminueaza riscurile pe care le implica expunerea la diverse fluide corporale, scazand totodata costurile generate de decontaminarea plostilor.

Categoria Produse Incontinenta Urinara este dedicata tuturor persoanelor care se confrunta cu pierderea involuntara de urina, fie ca este temporara sau permanenta. Aici vei gasi produse speciale care mentin pielea uscata, de la absorbante si scutece, la inel pesar si aleze, de la incontinenta usoara pana la severa. Incontinenta urinara are un efect negativ asupra activitatilor cotidiene si scade calitatea vietii. Chiar daca apare in general la persoane de varsta mai inaintata, se poate manifesta si la persoane mai tinere, din mai multe motive: leziuni la nivelul zonei; uretrei; nasterea pe cale vaginala; obezitatea; fumatul.
Astfel ca iti oferim o gama larga si variata de produse incontinenta urinara care te vor ajuta sa gestionezi situatiile neplacute: tampoane sau absorbante pentru incontinenta; scutece adulti; aleze; inel pesar; urinar pentru barbati si femei; plosca medicala reutilizabila; produse de igiena si ingrijire intima.
Categoria Produse Incontinenta Urinara contine produse folositoare atat pentru barbati, cat si pentru femei, avand rolul de a reduce disconfortul pacientilor.

Avantajele produselor de incontinenta urinara

Folosirea produselor de incontinenta urinara te va mentine uscat si te va ajuta sa eviti situatiile jenante.
In prezent, exista o varietate mare de produse sanitare disponibile pe catenapascupas.ro, precum scutecele, absorbantele, alezele si produsele de igiena indicate.
Diminueaza neplacerile care deriva din expunerea la fluidele corporale;
Aceste produse incontinenta urinara sunt utile si in procesul de ingrijire al persoanelor imobilizate (temporar sau permanent).
Daca duci o viata activa si suferi de incontinenta urinara, schimbarea stilului de viata nu este solutia! 
Descopera categoria Produse Incontinenta Urinara si cu siguranta vei gasi un produs care sa se potriveasca perfect nevoilor tale. Iti punem la dispozitie o gama larga de produse care sa te ajute de-a lungul zilei si pe durata noptii. Produsele pentru incontinenta urinara au rolul de a reduce disconfortul, precum si de a diminua neplacerile care deriva din expunerea la fluidele corporale. Avantajul produselor de incontinenta urinara Catena Pas cu Pas este acela ca sunt utile si in procesul de ingrijire al persoanelor imobilizate (temporar sau permanent). Atentie! Inainte de a achizitiona produse de incontinenta urinara, este recomandat sa porti o discutie cu un medic specialist, pentru ca acesta sa-ti poata indica cea mai buna alternativa pentru tine.

De ce sa alegi Catena Pas cu Pas?

Punem accent pe calitate, inovatie, eficacitate si nu in ultimul rand pe siguranta utilizatorilor. Alegem marci si produse de incredere, oferind o experienta de cumparaturi usoara si convenabila. In plus, iti livram comanda rapid la domiciliu si chiar in cea mai apropiata farmacie Catena!

Articolele 1-20 din 141

Setati descendent
produse pe pagină