Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802

Pliabile

Fotoliu rulant pliabil este un dispozitiv medical destinat persoanelor care au  deficiente de mobilitate. Posibilitatea de pliere a acestuia il face usor de transportat in afara casei, dar si de depozitat in casa atunci cand nu este folosit. La achizitia unui scaun cu rotile pliabil este recomandat sa alegeti un model in functie de nevoile fiecarui pacient:

1. are suporti pentru sprijinul mainilor si picioarelor ficsi sau se pot regla ori detasa? uneori aceste accesorii ale fotoliului rulant trebuie scoase pentru ca dispozitivul sa incapa intr-un spatiu restrans

2. foarte importante sunt si caracteristicile tehnice ale produsului, ce latime are sezutul? care este inaltimea spatarului? ce greutate poate sustine? care este adancimea sezutului?

3. exista modele de scaun cu rotile pliabil din otel, altele din aluminiu. Cele din aluminiu sunt mai usoare, fiabile

4. o atentie deosebita trebuie acordata rotilor, spre exemplu cele din cauciuc plin ofera un plus de stabilitate.

Daca aveti nevoie de asistenta in alegerea unui model de fotoliu rulant pliabil contactati personalul din locatiile Catena Pas cu Pas.

De ce sa alegi Catena Pas cu Pas?

Punem accent pe calitate, inovatie, eficacitate si nu in ultimul rand pe siguranta utilizatorilor. Alegem marci si produse de incredere, oferind o experienta de cumparaturi usoara si convenabila. In plus, iti livram comanda rapid la domiciliu si chiar in cea mai apropiata farmacie Catena!

Articolele 1-20 din 23

Setati descendent
Pagina
produse pe pagină