Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802

Mobilier medical

✓ Descopera Categoria Mobilier Medical pentru spitale sau ingrijirea la domiciliu.

Avem o gama variata de dispozitive medicale realizate din materiale de calitate, pentru dotarea spitalelor si caminelor de batrani, dar si pentru ingrijirea la domiciliu a pacientilor.

Recuperarea la domiciliu este mai usoara cu produsele din aceasta categorie!

Mobilier medical este o sectiune in care puteti gasi produse menite sa usureze atat munca personalul medical si a celor care au in grija o persoana cu deficiente de mobilitate, cat si efortul pacientului. Venim cu o gama larga de mobilier medical de calitate, ce se poate utiliza deopotriva in spitale, clinici, cabinete medicale, centre de ingrijire varstnici, dar si la domiciliu.

Comanda Online sau in Magazinele Catena Pas cu Pas mobilier medical:

- paturi medicale (paturi de spital) si accesorii ajutatoare pentru pat;

- paravane medicale;

- stativ perfuzii;

- concentrator de oxigen pentru camera;

- masa instrumentar;

- masuta pentru ingrijire la pat si multe altele.

Avantaje mobilier medical

1. este indispensabil persoanelor care au suferit o operatie si nu se pot deplasa pe distante lungi, batranilor sau persoanelor cu probleme de mobilitate.

2. fiabile, sigure si durabile;

3. articolele sunt realizate din materiale rezistente pentru confortul pacientilor si cadrelor medicale.

Venim cu dispozitive medicale adecvate ingrijirii la domiciliu sau in cadrul oricarui spatiu medical, fiind realizate din material durabil, igienic si totodata confortabil, facilitand ingrijirea pacientului. Un mobilierul medical corespunzator ajuta la crearea unui mediu practic si eficient pentru personalul medical. Confortabil pentru pacienti, mobilierul medical disponibil pe catenapascupas.ro faciliteaza perioada de recuperare a persoanelor in varsta sau a persoanelor aflate in perioada de recuperare.

De ce sa alegi Catena Pas cu Pas?

Punem accent pe calitate, inovatie, eficacitate si nu in ultimul rand pe siguranta utilizatorilor. Alegem marci si produse de incredere, oferind o experienta de cumparaturi usoara si convenabila. In plus, iti livram comanda rapid la domiciliu si chiar in cea mai apropiata farmacie Catena!

Articolele 1-20 din 34

Setati descendent
Pagina
produse pe pagină