Afișez 1 - 12 din 24 de rezultate


Ortezele pentru coloana vertebrala sunt destinate sa protejeze, sa imobilizeze sau sa sustina diverse segmente din coloana si sunt disponibile intr-o varietate de modele: orteza lombara, orteza toracica, orteza toraco-lombara, orteza dorsolombara, lombosacrala, orteza pentru clavicula.

Aceste dispozitive ortopedice acopera o arie vasta de aplicabilitate, recuperari postoperatorii, dupa traumatisme de gravitate variata, accidente sportive sau de munca, in fazele inflamatorii ale bolilor reumatice, in caz de afectiuni neurologice, precum si in cadrul tratamentului corectiv al deficientelor spatelui (cifoze, lordoze, scolioze sau combinate – cifolordoze, cifoscolioze).

De la corset medical pentru indreptarea spatelui, la brau ajustabil, suport lombar, la ham de memorie si centura pentru indreptare umeri, pe www.catenapascupas.ro gasiti produsul de care aveti nevoie.

Cum ar putea sa ma ajute o orteza sa scap de durerile de spate?

Fie ca le denumim orteze coloana vertebrala ori brau medicinal pentru spate, aceste dispozitive medicale contribuie la calmarea durerilor lombare acute, durerilor musculare si cronice prin:

sustinerea corpului, a musculaturii. Asta face ca si utilizatorul ortezei sa se simta in siguranta atunci cand executa anumite miscari. De mult ori, atunci cand avem o suferinta la nivelul spatelui, tendinta este sa limitam cat mai mult miscarile pe care le facem deoarece anticipam durerea;
• orteza mentine caldura in zona spatelui, iar prin mentinerea caldurii, vasele de sange se dilata, ducand la imbunatatirea circulatiei sangelui;
• o circulatie sangvina optima inseamnand ca muschii se relaxeaza si calmeaza durerea.