In aceasta categorie puteti gasi:

  • orteze pentru incheietura mainii;
  • orteze pentru deget;
  • orteze pentru cot;
  • orteze pentru brat sau umar;
  • stabilizatoare reglabile si suporturi pentru fixarea bratului.

Pentru o sustinere specifica si o stabilizare corecta a mainii, fie ca vorbim de incheietura, antebrat, umar sau cot, gama noastra de orteze de mana amelioreaza tensiunea si contribuie la recuperarea în urma traumatismelor sportive si nu numai.

O orteza de mana adecvata duce la realizarea unor miscari controlate si sigure, motiv pentru care venim cu modele variate, care sa raspunda nevoilor dumneavoastra.

In functie de necesitate sau de zona afectata, puteti alege dintre cele mai diverse modele de orteze de mana, special create pentru preventia, ameliorarea si tratarea afectiunilor articulare, musculare etc.

Ortezele medicale pentru membrul superior sunt proiectate pentru a corecta si preveni agravarea disfunctionalitatilor aparute la nivelul mainii ca urmare a diferitelor tipuri de traumatisme, afectiuni  neurologice sau boli articulare cum sunt: sinovita, tenosinovita, bursita, artrita, periartrita, artroza. In cazul bolilor articulare orteza vine sa contribuie la eliminarea disconfortului si la ameliorarea durerii.

Se pot utiliza inclusiv in timpul practicarii sportului si activitatilor fizice solicitante pentru limitarea suprasolicitarii si reducerea riscului de accidentare.