Scutece pentru adulti vezi ultimele produse adaugate


Scutece pentru adulti – diferite marimi si modele de scutece pentru persoanele care se confrunta cu incontinenta urinara si fecala, medie ori severa. Indiferent ca optati pentru scutece de adulti clasice ori scutece de adulti tip chilot, aceastea sunt usor de aplicat, atat din pozitie verticala, cat si orizontala – in cazul pacientilor imobilizati la pat sau cu deficiente locomotorii. Scutecele pentru adulti retin fluidele corporale si neutralizeaza mirosurile neplacute.

Inainte de a efectua o comanda de scutece pentru adulti, masurati cu atentie circumferinta taliei/ soldurilor pentru a va asigura ca alegeti marimea potrivita. Daca aveti nevoie de indrumare – puteti contacta personalul Catena Pas cu Pas – Magazin Online de Tehnica Medicala la 0374.336.802.

De asemenea, produsele tip scutece adulti sunt disponibile in diferite grade de absorbtie in functie de severitatea incontinentei.
Verificati numarul de picaturi inscriptionat pe produsul scutece adulti.

Scutece pentru adulti pants (tip chilot) arata precum o lenjerie intima obisnuita, asigurand o protectie superioara intr-o forma discreta si feminina.