Pentru persoanele cu afectiuni cardiace, care au nevoie sa isi tina sub control tensiunea arteriala, tensiometrele sunt o necesitate.

Indiferent ca este vorba despre un tensiometru electronic automat (digital) cu masurare pe brat sau un tensiometru aneroid standard, aceste aparate sunt neinvazive si permit pacientului monitorizarea valorilor tensiunii in orice moment.

In zilele noastre, tehnica medica a avansat intr-atat incat pune la dispozitia pacientilor o varietate de aparate de masurat tensiunea cu functii din cele mai diverse.

La Catena Pas cu Pas gasiti de la tensiometre automate, extrem de compacte care pot memora separat pana la 90/ 60 de rezultate pentru 2 sau 4 utilizatori diferiti, acestea fiind ideale pentru intreaga familie la tensiometre digitale care detecteaza fibrilatia arteriala, sunt dotate cu soft cu cablu USB pentru conectarea la PC in vederea analizei rezultatelor. Preturile difera in functie de modelul ales.

La ce trebuie sa fim atenti cand cumparam un tensiometru? Dimensiunea este mansetei este foarte importanta daca optati pentru un tensiometru cu masurare pe brat si manseta. Masurati circumferinta bratului si alegeti marimea potrivita pentru dumneavoastra.

In cazul in care aveti nelamuriri, intrebati personalul din magazinele Catena Pas cu Pas.