Pentru persoanele cu afectiuni cardiace, care au nevoie sa isi tina sub control tensiunea arteriala, tensiometrele sunt o necesitate.

Indiferent ca este vorba despre un tensiometru electronic automat (digital) cu masurare pe brat sau un tensiometru aneroid standard, aceste aparate sunt neinvazive si permit pacientului monitorizarea valorilor tensiunii in orice moment.

In zilele noastre, tehnica medica a avansat intr-atat incat pune la dispozitia pacientilor o varietate de aparate de masurat tensiunea (tensiometre) cu functii din cele mai diverse.

La Catena Pas cu Pas gasiti tensiometre automate, extrem de compacte care pot memora separat pana la 90/ 60 de rezultate pentru 2 sau 4 utilizatori diferiti, acestea fiind ideale pentru intreaga familie. Tensiometrele digitale, care detecteaza fibrilatia arteriala, sunt dotate cu soft cu cablu USB pentru conectarea la PC in vederea analizei rezultatelor. Pretul unui tensiometru difera in functie de modelul ales.

La ce trebuie sa fim atenti cand cumparam un tensiometru? Dimensiunea mansetei este foarte importanta daca optati pentru un tensiometru cu masurare pe brat si manseta. Masurati circumferinta bratului si alegeti marimea potrivita pentru dumneavoastra.

In cazul in care aveti nelamuriri cu privire la modelele noastre de tensiometre, intrebati personalul din magazinele Catena Pas cu Pas.