Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802

Costume medicale

Gama de costume medicale Catena Pas cu Pas este compusa din produse ideale pentru spitale sau clinici medicale, cabinete stomatologice, unitati de recuperare, cabinete veterinare, farmacii si magazine naturiste, precum si pentru spatii non-medicale in care este, insa, obligatorie purtarea unui asemenea echipament.

Costumele medicale din oferta Catena Pas cu Pas sunt confectionate din materiale de calitate, care pot fi spalate cu usurinta, procentul de contractie fiind mult mai mic decat in cazul altor costume medicale disponibile in comert (cu alte cuvinte, nu intra la apa la fel de repede). De asemenea, colorantul folosit este reactiv, iar confortul la purtare al acestor costume medicale este remarcabil.

In gama de costume medicale Catena Pas cu Pas poti gasi pantaloni si bluze unisex, in diverse culori (alb, albastru, roz, turquoise), destinate atat cadrelor medicale, cat si personalului auxiliar. Iti stam la dispozitie cu toate recomandarile necesare pentru ca tu sa poti alege cele mai potrivite costume medicale pentru necesitatile tale!

4 produse

Setati descendent
produse pe pagină