Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802
Producator: SANITAYAKI

Alifie chinezeasca camforata Sanitayaki, 18.4 gr | Pentru Uz extern Alifie Chinezeasca, Balsam chinezesc sub forma de crema recomandat in: raceala si gripa, dureri de cap, oboseala, muscaturi de insecte, insolatii.

Alifie chinezeasca camforata Sanitayaki, 18.4 gr

crema antireumatica utilizata pentru masaj pe baza de mentol

în stoc
5,40 RON

Caracteristici Alifie chinezeasca camforata Sanitayaki, 18.4 gr

  • Alifia chinezeasca este un balsam chinezesc sub forma de crema.
  • Acest porodus este recomandat in: raceala si gripa, dureri de cap, oboseala, muscaturi de insecte, insolatii.
  • Se aplica alifia pe tample sau gat, masand zona dureroasa; ajuta la revitalizarea organismului.
Alifia chinezeasca 18.4g este un balsam chinezesc, crema antireumatica utilizata pentru masaj pe baza de mentol, camfor si alte uleiuri esentiale cu efecte antiinflamatoare.
Alifia chinezeasca pentru: ameliorarea reumatismului, durerilor de cap, racelii, gripei. durerilor musculare, intepaturilor de insecte, arsuri solare, mancarimilor provocate de insecte, obstructiilor nazale, insolatii, entorse, etc.

Mod de prezentare - buc 18,4g

  • Alifia chinezeasca are efecte benefice in tratarea unei serii intregi de afectiuni.
  • Cu o traditie de zeci de ani, poate fi folosita la tratarea reumatismului, a durerilor articulatiilor, crampelor musculare, entorselor, durerilor de spate si de dinti, durerilor de cap, insolatiilor, dar si a racelii si gripei.
  • De asemenea, este recomandata si in cazul intepaturilor de tantari, iritatiilor pielii si chiar in cazul arsurilor usoare. Se aplica pe piele, masand zonele dureroase, ajutand in acelasi timp si la revitalizarea organismului.
  • Este un produs care a trecut testul timpului. Reteta e veche de sute de ani. Alifia chinezeasca e facuta din mentol, ulei camforat, ulei de menta, ulei de eucalipt, ulei de cuisoare, ulei de scortisoara, ulei de sasafras si parafina.
Mai multe informații
OTC Nu
EAN 6972204796925
SKU 116223
Brand SANITAYAKI
Line Nici unul
Scrieti propria recenzie
Numai utilizatorii înregistrați pot adăuga review-uri. Te rugăm să te conectezi sau să îți creezi un cont
Întrebări și răspunsuri despre produs
Fii primul care pune o întrebare
Întrebări și răspunsuri despre produs