Afișez toate cele 7 rezultate


Cadrul de mers ortopedic este un dispozitiv ajutator pentru mers, extrem de util pacientilor aflati in perioade de recuperare medicala, precum si persoanelor cu varsta inaintata care au probleme de echilibru si care nu se pot sustine singuri in timpul mersului.

Cadrele de mers disponibile in magazinele Catena Pas cu Pas pot fi prevazute cu trei sau patru roti (rolatoare ortopedice), pot fi pliabile, fixe ori cu inaltime reglabila, cadre de mers echipate cu roti frontale, pasitoare.

Alegeti un cadru de mers (ortopedic) in functie de nevoile utilizatorului. Spre exemplu, in cazul unei persoane cu un grad scazut de mobilitate, este indicat un cadru de mers ajutator cu roti frontale care permite inaintarea prin impingere, fara sa necesite ridicare si un efort suplimentar prin urmare.

Indiferent de modelele pentru care optati, cadrele de mers din oferta Catena Pas cu Pas sunt realizate din materiale rezistente si asigura suportul necesar pacientilor cu dificultati la deplasare, favorizand mentinerea si recuperarea progresiva a mersului in faza de reabilitare posttraumatica sau in perioada postoperatorie.

Printre cadrele de mers cu roti, dedicate varstnicilor, exista variante de rolatoare cu scaun, tavita si cosulet pentru mici cumparaturi, ideale pentru persoanele care doresc sa aiba, in continuare, o viata activa.