Afișez toate cele 4 rezultate


Corsetele pentru spate contribuie la calmarea durerilor lombare acute, durerilor musculare si cronice, avand ca rol sustinerea musculaturii, mentinerea caldurii in zona spatelui si asigurarea unei circulatii a sangelui optima. Din acest motiv, medicii specialisti recomanda folosirea corsetelor pentru spate sau centura pentru spate stil corset, chiar si in timpul activitatilor sportive, mai ales ca prin utilizatea acestora, puteti reduce oboseala si totodata cresteti performanta sportiva, mai ales in cazul persoanelor pasionate de sporturi de mare impact, precum fotbalul, tenisul, baschetul etc.
Scopul nostru principal este sa va punem la dispozitie corsete pentru spate de calitate, care sa ofere sprijin si protectie adecvata articulatiilor, in special in timpul antrenamentelor, avand ca rol inclusiv prevenirea leziunilor. Astfel ca venim in atentia dumneavoastra cu o serie de produse medicale indicate si in activitatile sportive:
– brauri sau corsete spate cu efect de incalzire, care au proprietati excelente de absorbtie a socului si efecte termice perfecte care contribuie la relaxarea si sustinerea musculaturii, dar si la imbunatatirea circulatiei sanguine. Totodata, efectul de incalzire permite folosirea corsetului medical drept corset de slabit.
– in plus, venim cu o serie de slipi suspensori care se pot purta in locul lenjeriei intime, pentru sustinere sporita, cu precadere in timpul sportului si a activitatilor solicitante